«La Catrina»: Νεκρή η αδίστακτη αρχηγός ομάδας εκτελεστών και σταρ του Instagram

Νεκρή είναι η σταρ του Instagram και αδίστακτη αρχηγός ομάδας εκτελεστών στο Μεξικό, Μαρία Γκουανταλούπε Λόπεζ Εσκιβέλ (Maria Esquivel), γνωστή και ως «La Catrina».

Ήταν 21 ετών και φαίνεται πως επιτέθηκε μαζί με μια άλλη γυναίκα και έξι άνδρες της κατά των αστυνομικών, αλλά δέχθηκε μια σφαίρα στο λαιμό. Αν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, κατέληξε.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα το οποίο κατάφεραν οι Αρχές στο Μεξικό με τον θάνατο της διαβόητης νονού της μαφίας των καρτέλ ναρκωτικών.

https://www.instagram.com/p/B7VMe2UAw4K/

Ήταν και σταρ του Instagram!

Ήταν γνωστή ως μια από τους επικεφαλής ενός από τα πιο επίφοβα καρτέλ ναρκωτικών της χώρας, του «New Generation», και σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς στη διάρκεια επίθεσης κατά μελών των δυνάμεων ασφαλείας στο Μιτσοακάν του Μεξικό.

Πέρα όμως, από τις παράνομες δραστηριότητες για τις οποίες ήταν γνωστή, επρόκειτο και για σταρ του Instagram με χιλιάδες ακολούθους. Συνήθως πόζαρε με όπλα, όπως το χρυσό Καλάσνικοφ που είχε.

https://www.instagram.com/p/B7TngVhgpcZ/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κόζα Νόστρα: Ο «νονός των νονών» στα χέρια της ιταλικής αστυνομίας

Βασίλης Στεφανάκος: Ο Έλληνας «Νονός» και η μαφιόζικη δολοφονία του – Ο κύκλος αίματος, οι εκβιασμοί και οι καταδίκες

Τζένιφερ Λόρενς: Η… σύζυγος ενός «νονού» της μαφίας

 Α. Λυκουρέζος: Ποιοι τον εμπλέκουν με τη μαφία των φυλακών – Η ζωή με τη Λάσκαρη και οι… 100 απιστίες!

Σχετικά άρθρα