Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο γάμος πριν ένα μήνα, η ζωή του ως… Κυριάκος και το κλαρίνο στις «Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show», βρέθηκε ο τηλεοπτικός «Κυριάκος», Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Στη βραδινή, τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε, μεταξύ άλλων το πώς βρέθηκε στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» καθώς και το απίθανο περιστατικό που του συνέβη πρόσφατα σε ένα πολυκατάστημα.

Το απίστευτο περιστατικό την Πρωτοχρονιά

«Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχαμε πάει με τη γυναίκα μου σε ένα πολυκατάστημα να ψωνίσουμε κάτι. Διαλέξαμε αυτό που θέλαμε και πήγαμε μπροστά στον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος, του λέμε ότι θέλουμε αυτό και λέει ωραία, το όνομά σας. Του λέω Βαγγέλης Αλεξανδρής και ακούω από μέσα ή Κυριάκος Βαμβακάς».

«Και έρχονται δύο κυρίες μεγάλης ηλικίας, αγκαζέ, και πολύ σοβαρές. Γελάω εγώ, λέω γεια σας, καλή χρονιά. Και μου λένε να ξέρεις ότι με αυτό που κάνεις στην Ουρανία δεν συμφωνούμε καθόλου».

Μίλησε και για τη γυναίκα της ζωής του

Για τον γάμο του και τον ερχομό του παιδιού του, τόνισε το εξής: «Παντρεύτηκα πριν ένα μήνα. Μας πάντρεψε με θρησκευτικό γάμο ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες. Περιμένουμε τον Φεβρουάριο το πρώτο μας παιδάκι, το οποίο θα είναι αγόρι».

«Όταν είδα για πρώτη φορά την Έλενα είπα πως αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου και με αυτή θα μπορούσα να κάνω και παιδί. Ήταν καρμικό να βρεθώ με τη σύζυγο μου. Είναι η γυναίκα της ζωής μου», συμπλήρωσε.

Δείτε όλα όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

https://www.youtube.com/watch?v=q-rnXvaLiAg

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

«Άγριες Μέλισσες»: Η on air συγκίνηση του Λεωνίδα Κακούρη για τον γιο του

Ποιος κούκλος τραγουδιστής αποκτά ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»;

Μαρία Κίτσου: Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» μιλά για όλα

Σχετικά άρθρα