MasterChef: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για την πρεμιέρα

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 4ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες. «Ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των  τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

https://www.instagram.com/p/BxvIwa_FAZY/

Ο νικητής κερδίζει 50.000 ευρώ

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και τις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Και αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερο ρόλο θα έχει ο Γιάννης Αποστολάκης.

«Οι πιο αδύναμοι αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες. Για 4η τηλεοπτική σεζόν, ξεκινάει ένα ταξίδι ζωής για πολλούς αλλά μόνο ένας θα αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef. Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα γευθεί τη νίκη;».

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ένας εκ των σεφ, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έκανε μια ανάρτηση στο Τwitter, όπου για ακόμα μια φορά κατάφερε να γίνει viral. Ο διακεκριμένος σεφ ανέβασε μια φωτογραφία με ένα μπρελόκ του ΠΑΣΟΚ και έγραψε το εξής: «Το MasterChef επιστρέφει, εσύ πότε;».

https://twitter.com/KoutsopoulosLeo/status/1217897969443274755

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ελένη Βαΐτσου: Ερωτευμένη με πρώην παίκτη του MasterChef;

MasterChef: Η Σπυριδούλα μιλά ανοιχτά για τα χρέη και τον χωρισμό

Ανατροπή με το MasterChef – Γιατί «κόπηκε» από τη νέα σεζόν;

Ζαχίρ από το MasterChef: Μας πέταξαν στη θάλασσα! Ζω από θαύμα!

Σχετικά άρθρα