Ο πρίγκιπας Χάρι… σπάσει τη σιωπή του για πρώτη φορά: «Θέλω να ακούσετε την αλήθεια από εμένα»

Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε πως ο ίδιος εγκαταλείπει με μεγάλη λύπη τα βασιλικά του καθήκοντα μετά τη συμφωνία με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Τόνισε ότι ο ίδιος και η σύζυγος του Μέγκαν θα παραιτηθούν από τους επίσημους ρόλους τους προκειμένου να αναζητήσουν ένα ανεξάρτητο μέλλον.

«Θέλω να μιλήσω όχι ως πρίγκιπας μα ως Χάρι…»

«Θέλω να ακούσετε την αλήθεια από εμένα για όση από αυτή μπορώ να μιλήσω όχι ως πρίγκιπας ή ως δούκας, αλλά ως Χάρι. Είμαι το ίδιο πρόσωπο που αρκετοί από εσάς με είδατε να μεγαλώνω κατά τα τελευταία 35 χρόνια, αλλά με μια πιο ξεκάθαρη προοπτική».

https://www.instagram.com/p/B7B27ADHeff/

Το πραπάνω δήλωσε ο Χάρι στην διάρκεια μιας ομιλίας του στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που ίδρυσε ο ίδιος το 2006 (Sentebale charity). «Η Βρετανία είναι το σπίτι μου και ο τόπος που αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Μου προκαλεί μεγάλη λύπη που έγινε έτσι».

Τα έχει… πάρει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ

Ο αποξενωμένος πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ, κατηγόρησε την κόρη του ότι «φτηναίνει» τη βρετανική βασιλική οικογένεια, σε συνέντευξή του μέρος της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα την επομένη της ανακοίνωσης από τα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ.

https://www.instagram.com/p/B5YTjN9HEX6/

«Όπως έχω πει προηγουμένως, ήμουν σίγουρος ότι η βασιλική οικογένεια, η οποία υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό, θα βρει έναν τρόπο για να προχωρήσει», δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον στο κανάλι Sky News στη Γερμανία, όπου συμμετέχει σε διάσκεψη κορυφής για τη Λιβύη.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Megxit: Τι χάνουν και τι κερδίζουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Οι επόμενες κινήσεις του ζευγαριού

Πώς η Νταϊάνα «βοήθησε» πασίγνωστο Έλληνα να κάνει τον εκδοτικό του οίκο;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλουν τον Καναδά αλλά οι Καναδοί τους επιθυμούν;

Σχετικά άρθρα