Χρυσούλα Διαβάτη: Ξέσπασε on camera μετά τη διάρρηξη – Πήραν και τους σωλήνες του καλοριφέρ!

Θύματα διάρρηξης έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας (20/1) η Χρυσούλα Διαβάτη και ο Νικήτας Τσακίρογλου, καθώς άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι τους στην Αργολίδα.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για το ζευγάρι ηθοποιών. Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις, οι δυο τους ήταν τιμώμενα πρόσωπα στην έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Ναυπλίου το βράδυ εκείνης της ημέρας και η καθυστερημένη άφιξη τους, ανάγκασε τους διοργανωτές να επικοινωνήσουν μαζί τους.

«Ήταν ένα σπίτι αναστατωμένο, βρώμικο. Σε ένα τέτοιο σπίτι ποτέ δεν έχεις πολύτιμα αντικείμενα. Είναι ηλίθιοι αυτοί που πάνε και κάνουν τη ζημιά. Πρέπει το κράτος να προστατεύει τους πολίτες», τόνισε η ηθοποιός στις ειδήσεις του Alpha.

Μένουν σε ξενοδοχείο μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές

Έτσι πληροφορήθηκαν πως η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός πως έπεσαν θύματα διάρρηξης, με τον Νικήτα Τσακίρογλου και τη Χρυσούλα Διαβάτη να φτάνουν στο Ναύπλιο το βράδυ εμφανώς σοκαρισμένοι. Όπως περιέγραψε η ηθοποιός, ακόμα και τους σωλήνες του καλοριφέρ αποκόλλησαν οι δράστες που εισήλθαν. Η ίδια τόνισε παράλληλα πως και στο εσωτερικό το σκηνικό θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με σπασμένα συρτάρια και ντουλάπες.

«Υπάρχει βανδαλισμός. Είναι βάνδαλοι άνθρωποι. Έκλεψαν τους χάλκινους σωλήνες του καλοριφέρ», τόνισε ο σύζυγός της, Νικήτας Τσακίρογλου. Το ζευγάρι μάζεψε ό,τι μπορούσε από προσωπικά είδη και επρόκειτο να διαμείνει σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι είπε για Μπέζο, Λαζόπουλο και Σεφερλή η Χρυσούλα Διαβάτη (βίντεο);

Η Χρυσούλα Διαβάτη παίρνει το μέρος του Μάρκου Σεφερλή: «Σιγά το Παλλάς. Έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται;»

Χρυσούλα Διαβάτη: «Δεν δέχομαι ότι οι Ελληνίδες είναι τόσο χαζές»

Γιατί είναι έξαλλες η Ντίνα Κώνστα και η Χρυσούλα Διαβάτη με τον Μένιο Φουρθιώτη;

Σχετικά άρθρα