Γιατί το 2020 προβλέπεται να είναι μια… δυνατή χρονιά για τον Ντόναλντ Τραμπ;

Η τύχη θα χαμογελάσει στον Ντόναλντ Τραμπ αυτή την χρονιά του ποντικού, όπως προβλέπουν οι ταϊβανοί μετρ του φενγκ σούι, που ωστόσο εμφανίζονται πολύ πιο επιφυλακτικοί ως προς την Μέγκαν και τον Χάρι.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν περάσει μια ταραγμένη περίοδο στο τέλος της χρονιάς του χοίρου. Ο πρώτος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια δίκη με το ερώτημα της καθαίρεσης και οι άλλοι δύο μόλις έκοψαν τον… ομφάλιο λώρο με το παλάτι του Μπάκινγχαμ.

https://www.instagram.com/p/B7B2MYAHre8/

Αλλά, αν πιστέψουμε τους μετρ του κινεζικού ωροσκοπίου, ο Τραμπ φαίνεται ότι τους επόμενους μήνες θα μπορέσει να βγάλει το κεφάλι από το νερό. «Ο Τραμπ έχει ένα ευτυχές πεπρωμένο», σχολίασε ο Γκάο Γιου-λιν, ταϊβανός μετρ του φενγκ σούι, αφού συμβουλεύθηκε το Yi Jing, το αρχαίο εγχειρίδιο των προβλέψεων.

Πόσες είναι οι πιθανότητες επανεκλογής του;

«Έχει το πεπρωμένο ενός παιδιού του παραδείσου, που βαδίζει σε έναν δρόμο ασφαλή και ήρεμο και που μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια». Η Γουάνγκ Χσιν-γι, η οποία βασίζει τις προβλέψεις της σε ένα σύστημα μαντείας που χρησιμοποιείται στους ναούς τους αφιερωμένου στη θεά της θάλασσας Μαζού, φαίνεται ότι πιστεύει σε μα δεύτερη προεδρική θητεία του Τραμπ.

«Η τύχη θα χαμογελάσει στον Τραμπ το 2020. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επιτύχει σε ό,τι θα επιδιώξει». Αλλά ο Τσανγκ-τσι, μετρ του φενγκ σούι από την Ταϊπέι, είναι πιο επιφυλακτικός. «Οι πιθανότητες επανεκλογής του εξαρτώνται επίσης από την τύχη των αντιπάλων του», τονίζει.

https://www.instagram.com/p/B7oErp1BO1J/

Η τέχνη του φενγκ σούι

Η τέχνη του φενγκ σούι, που σημαίνει «άνεμος και νερό», έχει μεγάλη επιρροή στην Ασία. Στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν, μεταξύ άλλων, οι άνθρωποι ακολουθούν τις αρχές του για να διαμορφώσουν την κατοικία ή το γραφείο τους και για να λάβουν αποφάσεις, ελπίζοντας ότι θα μεγιστοποιήσουν την ευημερία και την τύχη τους.

Στηρίζεται σε μια αρχαία φιλοσοφία που θεωρεί ότι όλα τα γεγονότα αποτελούν προϊόν μίας λεπτής ισορροπίας ανάμεσα στα πέντε στοιχεία που σχηματίζουν το σύμπαν: το μέταλλο, το ξύλο, το νερό, την φωτιά και τη γη.

Το κινεζικό σεληνοηλιακό ημερολόγιο εγγράφεται σε έναν κύκλο 12 ετών, κάθε ένα από οποία συμβολίζονται από ένα ζώο, που συνδέονται με τα πέντε στοιχεία, δημιουργώντας ένα σύστημα συνδυασμών που επανέρχεται κάθε 60 χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μαρέβα Μητσοτάκη – Μελάνια Τραμπ: «Έκλεψαν» τις εντυπώσεις με το στιλ τους

Κάρλι Κλος: Η κουνιάδα της Ιβάνκα Τραμπ μοιράζει υποτροφίες σε 1.000 κορίτσια

Ντόναλντ Τραμπ: Οι 13+1 εμφανίσεις επί της οθόνης, πέρα από το «Μόνος στο Σπίτι»

Σχετικά άρθρα