Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται», ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο οποίος μίλησε για την αγαπημένη του, Λένα Δροσάκη.

Όπως τόνισε στη Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό, στα 43 του χρόνια, νιώθει ότι έχει βρει τον έρωτα της ζωής του. Σε ό,τι αφορά τη γνωριμία τους, σχολίασε το εξής: «Την είχα χαιρετήσει σε μια παράσταση, αλλά δεν μου έδωσε καμία σημασία».

Είναι η γυναίκα της ζωής του!

«Ναι, ναι! Δεν έχω να πω κάτι άλλο! Είναι όπως το λες», απάντησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όταν οι παρουσιαστές τον ρώτησαν αν η Λένα Δροσάκη είναι η γυναίκα της ζωής του. «Είναι άλλα αυτά που θέλεις από τη ζωή σου στα 43. Βρήκα τον άνθρωπό μου, δόξα τω Θεώ ορκίζομαι».

Και συμπλήρωσε: «Κάποια πράγματα έρχονται και σε βρίσκουν στη ζωή σου. Κάποιες φορές τα πιέζεις, κάποιες φορές τα υπεραναλύεις, κάποιες φορές δεν τα βλέπεις. Έρχεται όμως η στιγμή που το αναγνωρίζεις και το αναγνωρίζει και ο άλλος και προχωράς».

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Δείτε όλα όσα είπε:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έχει βρει νέο έρωτα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης;

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Μπορεί σε όλο αυτό το κομμάτι να έχασα και τον έλεγχο, αλλά θεωρώ, αν μη τι άλλο, ότι ήμουν ειλικρινής”

Ελένη Μενεγάκη: Αποχωρεί από τον Alpha; Η αποκάλυψη – βόμβα και το παρασκήνιο της απόφασης

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Το τρυφερό love story του μοντέλου με τον μπασκετμπολίστα – Η γνωριμία στη Μύκονο και η υπέροχη, πολύτεκνη οικογένεια

Σχετικά άρθρα