Πασίγνωστη τραγουδίστρια μίλησε δημόσια για τις σκέψεις της να αυτοκτονήσει: «Δεν άντεχα»

Για πτυχές της προσωπικότητάς της μίλησε η αγαπητή και πασίγνωστη τραγουδίστρια, Billie Eilish, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στις σκέψεις της περί αυτοκτονίας.

«Ήμουν τόσο δυστυχισμένη την περασμένη χρονιά», δήλωσε η νεαρή ποπ σταρ στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Gayle King. Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές μέρες σάρωσε στα βραβεία Grammy.

https://www.instagram.com/p/B7tn_LPleu_/

Όπως φανέρωσε, όσοι οπαδοί της έχουν σημάδια αυτοτραυματισμού στα χέρια τους, τούς λέει τα εξής: «Τους πιάνω από τον ώμο και τους εκλιπαρώ να φροντίζουν και να αγαπούν τον εαυτό τους, γιατί μπορεί να έρθει μια στιγμή που θα έχουν φτάσει σε σημείο από το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή».

Έκανε ψυχοθεραπεία και είχε τη στήριξη της οικογένειάς της

«Πίστευα ότι δεν θα καταφέρω να κλείσω τα 17 μου χρόνια». Στη συνέχεια αφηγήθηκε ένα συγκεκριμένο περιστατικό στα μέσα του 2018 στο Βερολίνο: «Θυμάμαι να κλαίω διαρκώς επειδή το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς θα δώσω τέλος στη ζωή μου».

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα της. Όπως τόνισε, η οικογένεια φρόντισε να μειωθεί το βαρύτατο πρόγραμμα των ζωντανών της εμφανίσεων, βοηθώντας τη συγχρόνως να ανταποκριθεί στα συμπτώματα κόπωσης και κατάθλιψης μέσω ψυχοθεραπείας.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

LinkedIn, Facebook, Instagram και Tinder: Αυτή η τραγουδίστρια ξεκίνησε το νέο challenge στα social

Lady Gaga: Νέος έρωτας για την τραγουδίστρια; Το παθιασμένο φιλί της με άγνωστο άνδρα!

Eurovision 2020 – Στεφανία Λυμπεράκη: Αυτή είναι η κούκλα τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Ούτε η Μαράια Κάρεϊ δεν το περιμένε: Η έκπληξη της τραγουδίστριας για το ιστορικό ρεκόρ

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Το τρυφερό love story του μοντέλου με τον μπασκετμπολίστα – Η γνωριμία στη Μύκονο και η υπέροχη, πολύτεκνη οικογένεια

Σχετικά άρθρα