Αντώνης Κανάκης – ΣΚΑΙ: Η κόντρα συνεχίζεται με «πόλεμο» ανακοινώσεων

Νέα ανακοίνωση κατά του ΣΚΑΙ εξέδωσαν στο Facebook ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» μέσω Facebook.

Σκοπός, όπως αναφέρουν, να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια πίσω από τη λήξη της συνεργασίας τους.

«Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον. Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ», σχολιάζουν.

Το πρώτο ποστ

Η επόμενη ανακοίνωση

Και η ακόλουθη δημοσίευση

Η στάση του ΣΚΑΙ

Η απάντηση του σταθμού ήταν άμεση, δημοσιεύοντας μάλιστα μηνύματα του Αντώνη Κανάκη προς τον σταθμό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, ο γνωστός παρουσιαστής είχε επικαλεστεί κούραση, τονίζοντας ότι δεν θα άντεχε και τρίτη σεζόν σε μια ζώνη, που όπως έλεγε, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε επίσης στην ανακοίνωσή του ότι ο παρουσιαστής είχε πει να ξεκινήσει το Ράδιο Αρβύλα από Ιανουάριο. «Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά τη συστηματική τους άρνηση να βγουν στον αέρα».

Και η ανακοίνωση κατέληξε στο εξής: «Όμως όλα έχουν τα όριά τους… Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στη μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αντώνης Κανάκης: Ετοιμάζεται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά!

Αντώνης Κανάκης: Από παιδί ήθελε να ασχοληθεί με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση – Η απώλεια του φίλου του, οι ΑΜΑΝ, η ξεχωριστή σχέση με τον πατέρα του και το παιδί του

Κόντρα Λιάγκα – ΑΝΤ1: Πώς εμπλέκεται ο Αντώνης Κανάκης;

Σχετικά άρθρα