Χώρισε γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – Το επιβεβαίωσε ο τραγουδιστής

Χώρισε ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, με τις φήμες να ήταν έντονες το τελευταίο διάστημα, ώσπου και επιβεβαιώθηκαν.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοργιαλά και τη Φωτεινή Ψυχίδου οι οποίοι χώρισαν και την εν λόγω απόφαση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής στο «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Φανερά στενοχωρημένος, μίλησε στην εκπομπή. «Ισχύει. Συμβαίνουν αυτά. Δεν θα το ήθελα, είμαι πολύ της οικογένειας, αλλά δυστυχώς στην εποχή μας είναι πολύ εύκολο αυτό να γίνει για πολλούς λόγους. Συνέβη και σε εμάς. Δεν έγινε τίποτα. Αγαπημένοι είμαστε».

«Εγώ προσπαθούσα να αλλάξω, αλλά…»

Όσο για τα παιδιά τους, σχολίασε το εξής: «Υπάρχουν τα παιδιά, τα οποία μόνιμα θα τα προσέχουμε. Ό,τι χρειαστεί η Φωτεινή, θα τρέξω πρώτος από όλους. Υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα με κόντρες και γκρίνιες και από τις δύο πλευρές. Μάλλον, αυτός ο δρόμος θα κατέληγε εκεί».

«Εγώ προσπαθούσα να αλλάξω για να φτιάξουν τα πράγματα, αλλά οι γυναίκες όταν αποφασίσουν κάτι τελείωσε. Εγώ θα έδινα και 15 ευκαιρίες στη σχέση μας, αλλά όσο και να θέλει ο ένας η κατάσταση είναι αυτή», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς:

https://www.youtube.com/watch?v=QZ9RQIxHatY

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μάνος Πενθερουδάκης: Χώρισαν μετά από χρόνια γάμου

Άλκης Κούρκουλος – Ευγενία Δημητροπούλου: Χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

Χωρισμός, δεύτερος γάμος και νέα οικογένεια: Τι είναι χρήσιμο να ξέρετε

Λίαμ Χέμσγουορθ: Μπορεί να χώρισε αλλά δεν έσβησε αυτές τις φωτογραφίες

Σχετικά άρθρα