Γιώργος Καραμίχος: Η ζωή στην Αμερική, η νέα οικογένεια και ο λόγος που δάγκωνε ωμή σπλήνα στο κρεοπωλείο που δούλευε!

Καλεσμένος, το βράδυ της Τετάρτης (29/1) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2night Show», ήταν ο Γιώργος Καραμίχος.

Μετά από απουσία 7 χρόνων, ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, τον γιο του και τη δουλειά που έκανε όταν ήταν πιο νέος στο κρεοπωλείο του θείου του.

Η αποκάλυψη που σάστισε τους πάντες

Μάλιστα, η αποκάλυψη που σάστισε τους πάντες μέσα στο πλατό, ήταν ότι δάγκωνε ωμή σπλήνα για να πάρει δυνάμεις! «Για έξι χρόνια, από Α’ γυμνασίου μέχρι Γ’ λυκείου δούλευα στο κρεοπωλείο του αδερφού της μητέρας μου. Αγάπησα τη δουλειά γιατί αγαπούσα τον θείο μου, ο οποίος δεν ήταν κρεοπώλης, ήταν… αρτίστας».

«Εκεί εγώ έγραψα και τα πρώτα μου ποιήματα. Η πρώτη μου ποιητική συλλογή γράφτηκε πίσω από τις αποδείξεις του κρεοπωλείου. Καμιά φορά, μετά από ώρες δουλειάς, όταν αισθανόμουν ότι ζαλιζόμουν, αυτό δεν το ξέρει κανείς, δάγκωνα σπλήνα ωμή για να φάω, για να πάρω δύναμη και να ξυπνήσω», σχολίασε ο Γιώργος Καραμίχος.

https://www.youtube.com/watch?v=oqo987VOLfs

Σχετικά με τη μητέρα του παιδιού του η οποία είναι από το Μεξικό και ο μικρός του γιος μιλάει ήδη τρεις γλώσσες, τόνισε: «Έγινα ξανά μπαμπάς πριν από έξι χρόνια. Είναι απόφασή μου να μην δουλεύω πολύ για να περνάω ποιοτικό χρόνο με τον γιο μου».  Θυμίζουμε πως ο αγαπημένος ηθοποιός έχει ήδη μια κόρη.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αναστασία Παντούση: Η… Ιφιγένεια από το «Κόκκινο Ποτάμι» είχε πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες»! Ποιον ρόλο θα είχε;

Θοδωρής Φραντζέσκος: Το παραλίγο εγκεφαλικό στα 21 του, η απώλεια της οικογενειακής περιουσίας και το «Κόκκινο Ποτάμι»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το… τρολάρισμα σε γνωστή τραγουδίστρια 

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο γάμος πριν ένα μήνα, η ζωή του ως… Κυριάκος και το κλαρίνο στις «Άγριες Μέλισσες»

Σχετικά άρθρα