Κόμπι Μπράιαντ: Το συγκλονιστικό βίντεο που ετοίμασαν για να πουν… αντίο στον «Black Mamba»

Ένα συγκλονιστικό βίντεο για τον Κόμπι Μπράιαντ, προβλήθηκε στο Staples Center, στο πρώτο παιχνίδι NBA που έγινε στο στάδιο, μετά τον θάνατό του.

Πρόκειται για το «αντίο» στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε ο «Black Mamba» και οι Λος Αντζελες Κλίπερς φιλοξένησαν τους Σακραμέντο Κινγκς. Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε πριν τον αγώνα και αναφερόταν στην καριέρα του σπουδαίου αθλητή καθώς και σε προσωπικές στιγμές του.

Το συγκινητικό βίντεο:

Τι ετοίμαζε με τον Πάουλο Κοέλιο;

Ο αντίκτυπος του σοκαριστικού θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, επηρέασε και τον συγγραφέα Πάουλο Κοέλιο μιας και με ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε ότι συνεργαζόταν με τον θρύλο του NBA για ένα παιδικό βιβλίο.

«Ήσουν περισσότερα από ένας σπουδαίος παίκτης του μπάσκετ, αγαπημένε Κόμπι Μπράιαντ», έγραψε ο διάσημος Βραζιλιάνος συγγραφέας στον λογαριασμό του στο Instagram τη Δευτέρα. «Διέγραψα το προσχέδιο επειδή δεν είχε νόημα να το δημοσιεύσω χωρίς εκείνον. Δεν πρόσθετε κάτι ουσιαστικό σε εκείνον ή στην οικογένειά του», σημείωσε.

«Αυτό δεν θα με σταματήσει από το να γράψω τα πράγματα που έμαθα από τον Κόμπι και το πόσο μεγαλειώδης ήταν. Αλλά το παιδικό βιβλίο δεν έχει νόημα πλέον», ανέφερε.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κόμπι Μπράιαντ: Ο «Black Mamba» και η 13χρονη κόρη του δεν ζουν πλέον εδώ – Η μυθική καριέρα του μεγάλου αστέρα του NBA, η κατηγορία για βιασμό και τα συγκινητικά μηνύματα από όλο τον κόσμο

Κόμπι Μπράιαντ: Παγκόσμιος θρήνος για τον θάνατο του ίδιου και της κόρης του – «Σ’ αγαπάμε…»

Ο Μπέκαμ στον τελευταίο αγώνα του Κόμπι Μπράιαντ μαζί με το γιο του

Σχετικά άρθρα