Ο Κώστας Χαρδαβέλλας σχολιάζει την ελληνική τηλεόραση: Το λάθος της Ρούλας Κορομηλά – Γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει… τελειώσει;

Στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» και τον Στάθη Πουρουτίδη έδωσε συνέντευξη ο Έλληνας δημοσιογράφος, με την πολυετή καριέρα στον Τύπο και την τηλεόραση, Κώστας Χαρδαβέλλας.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη. Για τη Ρούλα Κορομηλά, τόνισε το εξής: «Έχει μια πίκρα μέσα της και τη βγάζει στις συνεντεύξεις της γιατί έφυγε από την τηλεόραση κα μετά ό,τι πήγε να κάνει, δεν… περπάτησε. Είναι λάθος να χτυπάει τους νέους ανθρώπους».

Το λάθος της Ρούλας Κορομηλά

«Οι νέοι άνθρωποι χρειάζονται από εμάς μια καλή κουβέντα, μια πλάτη, ένα χέρι για να τους βοηθήσει να προχωρήσουν. Δεν γίνεται να είμαστε απέναντι στους νέους. Και εμείς κάποτε νέοι ήμαστε. Βέβαια, η Ρούλα έχει κάνει ένα λάθος, το οποίο της το είχα πει. Ότι δεν άλλαξε τηλεοπτικό πρόσωπο όταν έπρεπε. Παρέμεινε πάντα η Ρούλα των shows, με το μίνι, με τις χαριτωμενιές, όλα αυτά τα όμορφα».

Για την Ελένη Μενεγάκη, ξεκαθάρισε: «Νομίζω ότι η δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Είναι η συγκεκριμένη τηλεοπτική persona που έχει αποδεχτεί ο κόσμος. Η γλυκιά κοπέλα, η χαριτωμένη, της διπλανής πόρτας, η αγαπησιάρα, η ναζιάρα».

«Αυτός είναι ο τύπος της Ελένης, αυτός έχει περάσει, αυτό έχουν αγαπήσει. Νομίζω ότι αν κάνει κάτι διαφορετικό, μια επιθετική δημοσιογραφία, μια άλλου είδους εκπομπή, δεν θα πάει», συμπλήρωσε ο κος Χαρδαβέλλας.

Δείτε τη συνέντευξή του:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ελένη Πέτα: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του αδερφού της

Πέθανε καταξιωμένος Έλληνας δημοσιογράφος και συγγραφέας

Μπόρις Τζόνσον: Ο νέος πρωθυπουργός της Αγγλίας και υπέρμαχος του Brexit – Ο δημοσιογράφος με τα ακατάστατα ξανθά μαλλιά που δεν… ξέρει από πολιτική, οι γκάφες και το σκάνδαλο

Σάρα Καρμπονέρο: Η «καυτή» Ισπανίδα δημοσιογράφος που μαγεύει στα γήπεδα αλλά τη… χαίρεται μόνο ο Ίκερ Κασίγιας – Η καριέρα που… άφησε, το φιλί όλο πάθος και η μάχη με τον καρκίνο

Σχετικά άρθρα