Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Θα κάνουν δεύτερο παιδί;

Συνέντευξη στο περιοδικό «People» και την Μαρία Παπαϊωάννου, παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός και λαμπερή επιχειρηματίας, Αθηνά Οικονομάκου.

Επαγγελματίας, σύζυγος, μητέρα, γυναίκα. Όλα αυτά προσπαθεί- και καταφέρνει με επιτυχία- να συνδυάσει μέσα στην απαιτητική της καθημερινότητα.

«Άλλαξε η ζωή μου σε σημείο που δεν το είχα φανταστεί. Φυσικά προς το καλύτερο, αλλά και αυτό είχε τις δυσκολίες του. Μέχρι να γεννήσω δεν είχα πάρει μυρωδιά για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Ό,τι κι αν σου λένε, όσο κι αν στο έχουν περιγράψει, εσύ αρχίζεις να το συνειδητοποιείς από τη στιγμή της γέννησης του παιδιού».

https://www.instagram.com/p/B6gZaD1n_sx/

Στην πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε λοιπόν, σε όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία δυο χρόνια στη ζωή της, τον ρόλο του άντρα της, Φίλιππου Μιχόπουλου, ο οποίος τη βοηθά πολύ σε όλα και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί.

Θα κάνουν δεύτερο παιδί;

«Ο Φίλιππος ευτυχώς ασχολήθηκε επί της ουσίας με τον μικρό από τη γέννησή του», τόνισε, αν και «όσο και αν με βοηθάει, το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης το έχω εγώ γιατί το παιδί εξαρτάται απόλυτα από εμένα». Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, δήλωσε: «Ναι, θέλω να κάνω δεύτερο παιδί. Ακόμα και αν μου είναι δύσκολο λόγω συνθηκών, δουλειάς και κούρασης, θέλω να το κάνω για τον Μάξιμο».

https://www.instagram.com/p/B5iHLocHO7b/

«Είναι πολύ ωραίο να έχεις ένα αδερφάκι. Εξίσου σημαντικοί είναι και οι φίλοι στη ζωή. Μάλιστα, πολλές φορές μπορεί να συνδεθείς μαζί τους και να αποκτήσεις πιο στενή σχέση από ότι με τα αδέρφια σου. Πιστεύω όμως ότι αν οι γονείς δημιουργήσουν μια υγιή σχέση ανάμεσα στα παιδιά τους, τότε ο αδερφός ή η αδερφή είναι στήριγμα και η καλύτερη παρέα».

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αθηνά Οικονομάκου: Όλες οι φορές που μάς έκανε να τη χαζεύουμε

Αθηνά Οικονομάκου: Βάπτισε τον γιο της – Τρεις οι νονές

Πιο σέξι από ποτέ, η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με μαγιό

Η Αθηνά Οικονομάκου στο Λονδίνο με τη… βασιλική οικογένεια!

Σχετικά άρθρα