Τίφανι Τραμπ: Η «ξεχασμένη» κόρη του Ντόναλντ Τραμπ – Ο λόγος που ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν φωτογραφίζεται μαζί της, η περίπλοκη σχέση της με την Ιβάνκα και η ψεύτικη πρόσκληση για τον… αρραβώνα της με τον Μάικλ Μπούλος

Στις αρχές του φθινοπώρου του 2019, χαμό είχαν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της off the record κουβέντας της προσωπικής βοηθού, Μαντλίν Ουέστερχουτ, με δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με αυτήν, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ήθελε καν να βγάζει φωτογραφίες με τη θυγατέρα του, Τίφανι Τραμπ, επειδή τη θεωρεί υπέρβαρη. Μάλιστα, η όλη αυτή διαρροή έφερε και την απόλυσή της.

https://www.instagram.com/p/B4JHrA2he2G/

Οι… μικρές παρατηρήσεις προκάλεσαν μεγάλο κακό!

Η προσωπική βοηθός του προέδρου των ΗΠΑ προχώρησε σε αυτές τις αποκαλύψεις την ώρα που δειπνούσε με δημοσιογράφους της Washington Post, του Bloomberg, και της Wall Street Journal, οι οποίοι κάλυπταν τις διακοπές του Τραμπ στο γκοφλ κλαμπ του, στο New Jersey.

Την ώρα που είχε πιει δύο ποτά, ανοίχτηκε λίγο παραπάνω στους παρευρισκόμενους. Και όπως ήταν φυσικό, ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε τα σχόλια αυτά ως «απολύτως ψευδή». Παρότι τόνισε πως η προσωπική του βοηθός πάντα έκανε καλή δουλειά, οι παρατηρήσεις αυτές ήταν… μικρές, αλλά προκάλεσαν κακό.

https://www.instagram.com/p/B4voehjBGJ-/

Από την άλλη, δηλώνει πως την αγαπά…

«Πιστεύω πραγματικά ότι είχε μια κακή βραδιά. Νομίζω ότι ήταν ατυχές το όλο θέμα που προέκυψε», δήλωσε αποδίδοντας όσα είπε η Ουέστερχουτ στο γεγονός ότι πίνει λίγο παραπάνω, ενώ υπογράμμισε πως «ο Τύπος είναι ανέντιμος γιατί υποτίθεται πως όσα είπε ήταν off the record.

Και εκεί αναφέρθηκε και στην κόρη του, Τίφανι, την οποία απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του με τη Μάρλα Μαπλς, προτάσσοντας πως «είναι σπουδαία» και πως την αγαπά. Πάντως, οι αντιφατικές συνθήκες συνεχίζονται και το 2020, με μερικά δημοσιεύματα να εξηγούν ότι η σχέση Ντόναλντ – Τίφανι είναι φαινομενικά καλή μα μοιάζει σαν να είναι σε τεντωμένο σκοινί.

https://www.instagram.com/p/BkByS4In0m2/

Να τονισθεί πως ο Ντόναλντ Τραμπ με την Ιβάνα Τραμπ έχει τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ, με τη Μάρλα Μαπλς την Τίφανι και με τη Μελάνια Τραμπ τον Μπάρον.

https://www.instagram.com/p/B3iWCfYB4Qq/

Δεν αισθάνεται ευπρόσδεκτη στα οικογενειακά τραπέζια

Εξάλλου, όπως είχε εξομολογηθεί η Μαντλίν, η σχέση του προέδρου των ΗΠΑ μαζί της ήταν πολύ καλύτερη από ότι είναι πραγματικά με τις κόρες του. Και όσο και αν θέλει να το κρύψει, αυτό έχει κάποια δόση αλήθειας αφού η Τίφανι δεν μεγάλωσε μαζί με τον Τραμπ.

Η επικοινωνία τους ξεκίνησε να σχηματίζεται όταν ήταν αρκετά πιο μεγάλη. Πηγές στο People έχουν αναφέρει πως οι δυο τους μπορεί και να μην μιλήσουν για μήνες ολόκληρους. Και κάπως έτσι, της βγήκε και το όνομα «Ξεχασμένη Τραμπ». Και όλοι πλέον, ξέρουν σε ποια αναφέρονται. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως σε όσες οικογενειακές συναθροίσεις έχει δώσει το παρών, δεν αισθάνεται ευπρόσδεκτη.

https://www.instagram.com/p/BxM2fbiByT5/

Η περίπλοκη σχέση της Τίφανι με την Ιβάνκα

Τα δημοσιεύματα είναι εξίσου αντιφατικά και για τη σχέση της Τίφανι με την Ιβάνκα. Μερικοί αναφέρουν πως η… Δεύτερη Κυρία των ΗΠΑ προσπάθησε να πετάξει έξω από την κληρονομιά την… Ξεχασμένη Τραμπ. Οι φορές εξάλλου, που έχει απευθυνθεί στην αδερφή της για συμβουλές είναι μετρημένες, διατηρώντας μια περίπλοκη σχέση.

Το γεγονός πως η Τίφανι ξέρει ότι η Ιβάνκα είναι το αγαπημένο παιδί του Ντόναλντ δεν σημαίνει πως είναι και απολύτως συμφιλιωμένη με αυτό. Πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα πάρει τι από τα κληρονομικά, με όλους να κάνουν εικασίες απλά.

https://www.instagram.com/p/B4RI0-ThH4c/

Η «Ξεχασμένη Τραμπ»

Από την άλλη, μερικές αναρτήσεις αναφέρουν πως χαρακτηρίστηκε ως «Ξεχασμένη Τραμπ» επειδή διατηρεί ένα πολύ χαμηλό κοινωνικά, προφίλ σε σχέση με τα αδέρφια της, Ντον Τζούνιορ, Ιβάνκα και Έρικ. Η ίδια φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένη με το όνομα αυτό και επιθυμεί να φτιάξει τη σχέση με τον πατέρα της και να γίνει σαν αυτή που έχει ο Τραμπ με τα υπόλοιπα παιδιά του.

Είναι λογικό το γεγονός πως ανατράφηκε από τη μητέρα της στην Καλιφόρνια, όπου έζησε μέχρι την αποφοίτησή της από το λύκειο, δεν επηρέασε θετικά τη δημιουργία μιας σωστής και σταθερής σχέσης με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

https://www.instagram.com/p/BuDfqMmhoGY/

Η αποτυχημένη προσπάθεια να γίνει τραγουδίστρια

Όσο καλή μαθήτρια και αν ήταν, όσο επιμελής φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, όπου ειδικεύτηκε στην κοινωνιολογία και τις αστικές μελέτες και αν ήταν, όσο περιποιημένη γυναίκα και αν είναι, πάντα νιώθει πως υστερεί για τον πατέρα της, καθώς και για τον Τύπο.

Τα παραπάνω ενισχύουν και οι προσπάθειές της να δοκιμάσει πράγματα, τα οποία όμως, δεν της ταιριάζουν. Για παράδειγμα, το 2011 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι, το «Like a Bird», και όπως αποκάλυψε και η ίδια, αυτό ήταν ένα project για να δει αν πρέπει να το εξελίξει και να το πάει στο επόμενο επίπεδο.

Είναι γνωστή ως Ίντερνετ σελέμπριτι

Ωστόσο, το κομμάτι δεν τράβηξε τα media, παρότι παρουσιάστηκε και στο «The Oprah Winfrey Show». Κατηγορήθηκε για τη χρήση Auto-Tune και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λάβει πολλές αρνητικές κριτικές. Επίσης, το 2015 δούλεψε στη Vogue και έναν χρόνο μετά έγινε μοντέλο για ένα fashion show κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Είναι γνωστή περισσότερο ως Ίντερνετ σελέμπριτι που βγάζει- περίπου- 11 εκατομμύρια δολάρια και το όνομά της έρχεται στη δημοσιότητα μόνο όταν γίνεται αναφορά είτε στη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ είτε στα ερωτικά της. Πρόσφατα δημοσιεύματα, μάλιστα, την ήθελαν να αρραβωνιάζεται με τον σύντροφό της, Μάικλ Μπούλος.

https://www.instagram.com/p/BvQgPKGhYew/

Έχει σχέση με τον ζάμπλουτο Μάικλ Μπούλος 

Ο νεαρός κληρονόμος της εταιρίας «Boulo Enterprises», θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και αρνήθηκε τις φήμες πως έχει αρραβωνιαστεί την κόρη του Αμερικανού προέδρου, επιμένοντας πως πρόκειται για ψέματα. Οι φήμες άρχισαν μετά την παρουσία του ζευγαριού στη δεξίωση που παραθέτει κάθε χρόνο ο Αμερικανός πρόεδρος στο θέρετρό του στο Mar a Lago της Φλόριντα.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους ευτυχισμένο το νέο έτος», έγραψε στο Instagram, προσθέτοντας το εξής: «Ωστόσο, η επιστολή/ πρόσκληση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες για τον αρραβώνα μου, δεν είναι αληθινή». Κλείνοντας την ανάρτησή του στο Instastory, έβαλε δύο emoji που δείχνουν δύο πρόσωπα με δάκρυα χαράς.

https://www.instagram.com/p/BsOWOLWhGZG/

Η πρόσκληση – μαϊμού για τον αρραβώνα τους

Ο πρώτος που ανέφερε πως ο γιος δισεκατομμυριούχου Μάικλ Μπούλος με καταγωγή από τον Λίβανο και η Τίφανι Τραμπ πρόκειται να αρραβωνιαστούν, ήταν ο ειδησεογραφικός σταθμός MTV Lebanon. Η αποκαλούμενη πρόσκληση για τον αρραβώνα, είχε κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

«Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η κυρία Μάρλα Μαπλς, νιώθουν την τιμή να ανακοινώσουν τον εορτασμό του αρραβώνα της Τίφανι Αριάνα τραμπ και του Μάικλ Τσάρμπελ Μπούλος», με το πάρτι να γίνεται το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στις 7:30 μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα χορού του Mar a Lago.

https://www.instagram.com/p/BpiO65zBkDY/

Κρατούν μια ήπιων τόνων σχέση 

«Η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας είναι υποχρεωτική έως την 1η Ιανουαρίου 2020. Η υποβολή όλων των διαπιστευτηρίων στις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 2:00 μ.μ. την 1η Ιανουαρίου 2020», ανέφερε η ψεύτικη πρόσκληση.

Η Τίφανι Τραμπ και ο Μάικλ, ο οποίος έχει αδερφό τον ηθοποιό και ράπερ Φάρες (γνωστό με το όνομα Farastafari), γνωρίστηκαν στις διακοπές τους στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε είναι ζευγάρι ενώ έχουν γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου. Μετά από ένα χρόνο μαζί, τους είδαν σε κοσμηματοπωλείο.

https://www.instagram.com/p/BoSsqmmHoeV/

Και όλοι υπέθεσαν πως πρόκειται να γίνει το επόμενο βήμα αγοράζοντας δαχτυλίδι για την αγαπημένη του. Ωστόσο η Τίφανι, επέλεξε ένα βραχιόλι «φιλίας» αξίας 663.000 δολαρίων. Οι δυο τους πάντως, παραμένουν μαζί και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όσο μπορούν δηλαδή.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

H… περιπέτεια της Τίφανι Τραμπ σε επίδειξη μόδας

Η κόρη του Τραμπ διασκεδάζει στη Μύκονο με τη Lindsay Lohan

Ντόναλντ Τραμπ: Από μεγιστάνας των κατασκευών πρόεδρος των ΗΠΑ – Η περιουσία των 3,7 δισεκατομμυρίων και η Πρώτη Κυρία που ποζάρει γυμνή

Η «Δεύτερη Κυρία» των ΗΠΑ: Ποια είναι η κακομαθημένη κόρη του Τραμπ που τον συμβούλεψε να βομβαρδίσει τη Συρία!

Σχετικά άρθρα