Super Bowl 2020: Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα έβαλαν «φωτιά» με τις σέξι εμφανίσεις τους

«Φωτιά» στη σκηνή έβαλαν η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα όταν ανέβηκαν για να τραγουδήσουν στο ημίχρονο του Super Bowl 2020.

Μια από τις σημαντικότερες χρονιές της ζωής της, ήταν το 2019 για την Τζένιφερ Λόπεζ. Η διάσημη Αμερικανίδα, έγινε 50 ετών, έκανε μια εκπληκτική περιοδεία γνωρίζοντας την αποθέωση, έλαβε θετικές κριτικές για τη συμμετοχή της στην ταινία «Queens», και αρραβωνιάσθηκε τον «αστέρα» του μπέιζμπολ, Αλεξ Ροντρίγκες.

https://www.instagram.com/p/B8GD-C0J1LP/

Ήταν μια διασκεδαστική παράσταση γεμάτη ενέργεια 

Και όπως όλα δείχνουν, η εύνοια συνεχίζεται και το 2020. Η Λόπεζ και η Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα, ανέλαβαν να διασκεδάσουν τα εκατομμύρια φιλάθλων, που παρακολούθησαν διά ζώσης και από τηλεοράσεως, το Super Bowl, στο ημίχρονο του περίφημου αγώνα, ο οποίος διεξήχθη στο Μαϊάμι.

«Πρόκειται για μια παράσταση γεμάτη ενέργεια και πολύ διασκεδαστική. Υπάρχουν αρκετές στιγμές από καρδιάς», δήλωσε η «JLo», που έχει διακριθεί ιδιαίτερα ως ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, παραγωγός και επιχειρηματίας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζένιφερ Λόπεζ – Σακίρα: Ετοιμάζονται για ένα σέξι σόου στο Super Bowl 2020

Οικονομικοί μπελάδες για τη Σακίρα με χρέος εκατομμυρίων που… ζαλίζει

Στις φλόγες πολυτελές γιοτ που ανήκει στον πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ

Τίφανι Τραμπ: Η «ξεχασμένη» κόρη του Ντόναλντ Τραμπ – Ο λόγος που ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν φωτογραφίζεται μαζί της, η περίπλοκη σχέση της με την Ιβάνκα και η ψεύτικη πρόσκληση για τον… αρραβώνα της με τον Μάικλ Μπούλος

Σχετικά άρθρα