Δημήτρης Τσούτσης: Πέθανε ο «Νικηφόρος Κασιμάτης», ο… καναλάρχης και φλερτ της Ντένης Μαρκορά στους «Δύο Ξένους»

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης ο οποίος υποδυόταν τον… καναλάρχη και φλερτ της Ντένης Μαρκορά, «Νικηφόρο Κασιμάτη» στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Δύο ξένοι».

Είναι ένας ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από την εν λόγω επιτυχημένη σειρά ενώ μένει στη μνήμη του κόσμου και μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Λαβ Σόρρυ» όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Τα συλλυπητήριά του μέσω Facebook έστειλε ο Σπύρος Μπιμπίλας γράφοντας: «Έφυγε ο αγαπημένος μας φίλος, ο σπουδαίος ηθοποιός ζωγράφος και ποιητής της ζωής Δημήτρης Τσούτσης. Ένα από τα πιο ταλαντούχα, ευγενικά και σπάνια πλάσματα που γνώρισα στο θέατρο… Καλό ταξίδι λατρεμένε μου».

Ήταν και ζωγράφος και συγγραφέας

Επί σειρά ετών, ήταν ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου, με δεκάδες συμμετοχές σε παραστάσεις, ενώ είχε σαν χόμπι τη ζωγραφική και μάλιστα είχε κάνει και ατομικές εκθέσεις.

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο του με τίτλο «To Whom It May Concern», με 272 μικρά κείμενα σχετικά με το θέατρο, την καθημερινότητα, την ιστορία, τις μακαρονάδες, τις προσωπικές μου εμπειρίες και αναμνήσεις, την πολιτική, τη γραμματική, το συντακτικό, τη φιλία, τον έρωτα, το σεξ και τη ζωή.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιώργος Κοτανίδης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του – Η δημόσια έκκληση της οικογένειας

Γιάννης Τσεκλένης: Πέθανε ο σχεδιαστής που οδήγησε τη μόδα ψηλά – Το έργο… ύμνος στον ελληνικό πολιτισμό και η επαγγελματική σχέση με τον Αριστοτέλη Ωνάση

Γνωστό μοντέλο πέθανε επειδή έπεσε από γκρεμό στην Αυστραλία βγάζοντας την τελευταία της selfie

Πέθανε ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ενός από τα πιο εμβληματικά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Σχετικά άρθρα