Τι χρειάζεται για να κάνω και εγώ τα μαλλιά μου σαν της Τζένιφερ Λόπεζ;

Η πάντα εντυπωσιακή Τζένιφερ Λόπεζ απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί παραμένει στην κορυφή με τη λαμπερή εμφάνισή της στο διάλλειμα του Super Bowl.

Μαζί με τη Σακίρα, ξεσήκωσαν όσους το παρακολούθησαν. Μα δεν έκανε εντύπωση μόνο η χορευτική της διάθεση και το αξιοθαύμαστο show μα και το μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/B8HtGiSiHXT/

Πέρα από την ενέργειά της, λοιπόν, όλοι πρόσεξαν τα τέλεια μαλλιά της. Και μάλιστα, δημοσίευμα στο Page Six, θέλει τη γνωστή σταρ να ξόδεψε 10 ώρες για να ολοκληρώσει όλο το look της!

Σύμφωνα με τον Κρις Άπλετον, τον κομμωτή της, το αποτέλεσμα ήταν δεκάδων ημερών όπου οι δυο τους δοκίμαζαν διαφορετικά προϊόντα μέχρι να καταλήξουν στην τελική μορφή του.

https://www.instagram.com/p/B8Hnx-9JlFx/

Ο ίδιος είχε να αντιμετωπίσει πολλούς… εχθρούς, όπως τα φώτα της σκηνής, τις χορευτικές κινήσεις και τα ακροβατικά της Jennifer, τον ιδρώτα, και κυρίως την υγρασία.

Έτσι θα κάνεις και εσύ τα μαλλιά σου σαν της Τζένιφερ Λόπεζ

Τα πάντα βασίζονται στο πώς θα πετύχεις τις μπούκλες. «Αρχικά σγουραίνω το μαλλί με ένα πολύ μικρό σίδερο, έτσι ώστε να χτίσω μια ισχυρή βάση. Στην συνέχεια χτενίζω τις πυκνές μπούκλες και ξανασγουραίνω με ένα μεγαλύτερο ψαλίδι», αποκάλυψε.

https://www.instagram.com/p/B8FjQnrgv6r/

«Φυσικά θέλω το μαλλί της να είναι εναρμονισμένο με τις κινήσεις της και να έχει το κατάλληλο bounce. Για να πετύχει ένα ισχυρό, ογκώδες σχήμα χρησιμοποιώ hair clips στις ρίζες και μετά στεγνώνω με κρύο αέρα από πιστολάκι. Έτσι τα μαλλιά σταθεροποιούνται», κατέληξε.

https://www.instagram.com/p/B8FqQLfgPuI/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς να φορέσω το μαντήλι μου και να δώσω χρώμα στο look μου;

Το στιλ της Τρίτης

Super Bowl 2020: Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα έβαλαν «φωτιά» με τις σέξι εμφανίσεις τους

Σχετικά άρθρα