Στεφανία Λυμπερακάκη – Eurovision 2020: Ποια είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;

Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η εν λόγω ανακοίνωση έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, από τη διευθύντρια διεθνών σχέσεων του καναλιού Μαρία Κουφοπούλου.

https://www.instagram.com/p/B8Hee2Kp6pn/

Μαζί της ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός

Το τραγούδι με τίτλο «SUPERG!RL», που θα ερμηνεύσει η 18χρονη Στεφανία, θα συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος μετράει πολλές συμμετοχές στο διαγωνισμό.

Στο πλευρό τους θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής παρουσίας, που έχει υπογράψει τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά το 2004, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου που κέρδισε τη Eurovision το 2005, αλλά και πολλές συμμετοχές άλλων χωρών.

https://www.instagram.com/p/B78_x8GJ0hj/

Το προφίλ της νεαρής τραγουδίστριας

Η Στεφανία Λυμπερακάκη που γεννήθηκε το 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, είναι ήδη πολύ γνωστή στη γενέτειρά της αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες.

Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Turn around».

https://www.instagram.com/p/B6yTsCTJBPx/

Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Eurovision 2020 – Στεφανία Λυμπερακάκη: Αυτή είναι η κούκλα τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Eurovision: Ο λόγος που συζητήθηκε τόσο η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον εθνικό τελικό της Αλβανίας

Eurovision 2020: Πού θα γίνει ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού;

Σχετικά άρθρα