Σάνεν Ντόχερτι: Ποια είναι η γυναίκα που τα «έβαλε» με τον καρκίνο ο οποίος επέστρεψε ξανά;

Συγκινημένη και ειλικρινής η Σάνεν Ντόχερτι αποκάλυψε πως ο καρκίνος επέστρεψε ξανά, μερικά χρόνια μόλις από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι τον νίκησε.

Η 48χρονη ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills, 90210» έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο του μαστού, πριν από 3 χρόνια και τώρα καλείται και πάλι να αντιμετωπίσει τη νόσο.

Μιλώνστας στην εκπομπή «Good Morning America», μοιράστηκε την άσχημη είδηση για την υγεία της. Όπως φανέρωσε, έμαθε ότι ο καρκίνος είχε επανέλθει σε επιθετική μορφή στις αρχές του περασμένου έτους αλλά δεν το γνωστοποίησε.

https://www.instagram.com/p/B7UBP9Phwo3/

«Είμαι τρομοκρατημένη»

Αναγκάστηκε όμως να το κάνει τώρα, λίγο πριν τη δημοσίευση των δικαστικών εγγράφων που αποτελούν μέρος της δίκης της εναντίον της ασφαλιστικής εταιρίας State Farm για ζημιές που προκλήθηκαν στο σπίτι της από μια πυρκαγιά το 2018.

«Θα γίνει γνωστό. Είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων. Βρίσκομαι στο στάδιο 4 του καρκίνου. Ο καρκίνος μου επέστρεψε και για αυτό είμαι εδώ. Είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι τρομοκρατημένη», δήλωσε ενώ δυσκολεύτηκε περισσότερο να το πει στη μητέρα της αλλά και στον σύζυγό της, τον παραγωγό Κερτ Ισβαριένκο.

Ποια είναι η Σάνεν Ντόχερτι

Γεννημένη στις 12 Απριλίου του 1971 στο Μέμφις του Τενεσί στις ΗΠΑ, είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, περισσότερο γνωστή για τη συμμετοχή της στις αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills, 90210, 1990-1994) στον ρόλο της Μπρέντα Γουόλς και «Οι Μάγισσες» (Charmed, 1998-2001) στον ρόλο της Πρου Χάλιγουελ.

Η μητέρα της, Ρόζα, ήταν ιδιοκτήτρια ενός κέντρου αισθητικής ενώ ο πατέρας της Τομ ήταν σύμβουλος υποθηκών. Έχει ρίζες Ιρλανδοκαθολικές μα μεγάλωσε με τη θρησκεία της μητέρας της, δηλαδή την Προτεσταντική. Στην ηλικία των 7 ετών, η οικογένειά της μετακόμισε στο Λος Άντζελες, όπου εκεί κατάλαβε πως ήθελε να γίνει ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/By5_-unhpDp/

Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της συμμετείχε σε πολλές σειρές, σε κάποιες από αυτές πρωταγωνίστησε σε κάποια επεισόδια, σε κάποιες άλλες έμεινε περισσότερο και σε άλλες έμεινε σε όλες τις σεζόν. Οι σημαντικότερες από αυτές είναι «Το Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι» (Little House on the Prairy), «Our House», «Magnum», «P.I.» και η ταινία του 1988 «Heathers».

https://www.instagram.com/p/Bya4Hw7BVdt/

Έχει κάνει 3 γάμους και 1 αρραβώνα

Όσο αφορά στην προσωπική της ζωή, παντρεύτηκε για μικρό χρονικό διάστημα τον Άσλεϊ Χάμιλτον. Επίσης, υπήρξε σύζυγος του Ρικ Σάλομον και ήταν για μικρή περίοδο αρραβωνιασμένη με τον Τζουντ Νέλσον. Στις 15 Οκτωβρίου 2011, παντρεύτηκε τον Κερτ Ισβαριένκο στο Μαλιμπού.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σάνεν Ντόχερτι: «Ο Luke Perry θα μου λείπει κάθε δευτερόλεπτο» 

Νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο βγήκε η Σάνεν Ντόχερτι: Δείτε τη συγκινητική της ανάρτηση στο Instagram

Σάνεν Ντόχερτι: Oι συγκινητικές φωτογραφίες με τα μαλλιά που φυτρώνουν ξανά (εικόνες)

Η Σάνεν Ντόχερτι συγκλονίζει: Αποκάλυψε ότι έκανε μετάσταση ο καρκίνος (βίντεο)

Σχετικά άρθρα