Τι φόρεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη και εντυπωσίασε όσους την είδαν στο Αμπού Ντάμπι;

Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύει στο Αμπού Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Μάλιστα, σε κάθε τέτοια περίσταση, η γνωστή επιχειρηματίας ξεχωρίζει για το στιλ της και σχεδόν πάντα δέχεται θετικά σχόλια για ό,τι επιλέγει να φορέσει ενώ στέκεται επάξια απέναντι στις άλλες συζύγους, όπως τη Μελάνια Τραμπ.

Και τήρησε τον ενδυματολογικό κώδικα και εντυπωσίασε

Σε αυτή τους όμως, την επίσκεψη πολλοί ασχολήθηκαν με το γεγονός πως δεν φόρεσε μαντίλα στο Μουσείο του Λούβρου στο Αμπού Ντάμπι μα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι υποχρεωτική στη συγκεκριμένη χώρα.

https://www.instagram.com/p/B8LWbLJA5QB/

Να σημειωθεί πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη επέλεξε ένα μπεζ σύνολο στα χρώματα της άμμου κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της, ενώ τήρησε και τον ενδυματολογικό κώδικα.

Σύμφωνα με αυτόν, δεν θέλει τις γυναίκες να φορούν αποκαλυπτικά ρούχα. Επίσης, οι ώμοι πρέπει να καλύπτονται από ύφασμα και τα ρούχα να μην είναι ιδιαίτερα στενά.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η διπλωματική κίνηση πριν το επίσημο δείπνο

Με την Εμινέ Ερντογάν συναντήθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη

Μαρέβα Μητσοτάκη – Μελάνια Τραμπ: «Έκλεψαν» τις εντυπώσεις με το στιλ τους

Το στιλ της Τετάρτης

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Η δυναμική, Ελληνοπολωνή κόρη επιχειρηματία που βρήκε «καταφύγιο» στη σχέση της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σχετικά άρθρα