Ποιο είναι το καταλληλότερο πρόγραμμα αν θέλω να δω αλλαγή στο σώμα μου;

Πολλές φορές σκεφτόμαστε: «τι να κάνω για να χάσω βάρος;» και αυτή η προπόνηση απώλειας κιλών ενός κορυφαίου εκπαιδευτή είναι σίγουρο πως θα αλλάξει το σώμα σας.

Ο εκπαιδευτής είναι ο Terry Faircloug και πριν μερικές εβδομάδες ανέβασε βίντεο για το πώς μπορεί κανείς να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα με την καταλληλότερη άσκηση.

Ή καλύτερα με τον πιο σωστό κύκλο ασκήσεων, σύμφωνα με το healthista.com. Ο εν λόγω εκπαιδευτής μάλιστα, μαζί με τη Luisa Valenti, είναι οι ιδρυτές του «Your Body Programme».

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις;

Σκοπός του προγράμματος να εκμεταλλευτεί κανείς το γεγονός ότι δεν πάει γυμναστήριο και να κάνει ασκήσεις στο σπίτι, ξεσκονίζοντας τα βαράκια που αγόρασε κάποτε και δεν χρησιμοποίησε…!

Αλλά ακόμα και βαράκια να μην έχεις στη διάθεσή σου, υπάρχει τρόπος να αθληθείς χρησιμοποιώντας μόνο το σώμα σου. Επίσης, με αυτά που προτείνει, κρατάς σε εγρήγορση την καρδιά και κερδίζεις ό,τι καλύτερο από μπορείς.

Το εν λόγω πρόγραμμα αποτελείται από 6 ασκήσεις. Η καθεμιά πρέπει να γίνει για 45 δευτερόλεπτα με 15 δευτερόλεπτα ανάπαυσης μέχρι την επόμενη. Μόλις ολοκληρωθούν οι 6 ασκήσεις, θα ξεκουραστείτε για 2 λεπτά. Αυτό πρέπει να ολοκληρωθεί 4 φορές σε ένα σύνολο των 5 σετ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Χριστίνα Μπόμπα: Η γυμναστική που κάνει για γλουτούς και πόδια

Μυϊκή μάζα: Γιατί χάνουμε τη δύναμή μας μετά τα 45;

Το 40λεπτο πρόγραμμα άσκησης αν ζεις με δρεπανοκυτταρική αναιμία

Διατροφή και άσκηση: Αυτές είναι οι τροφές για σούπερ κοιλιακούς!

Σχετικά άρθρα