Ποια είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο; Κριτήριο τα αρχαιοελληνικά πρότυπα!

Αυτοί είναι οι πιο όμορφοι άνθρωποι στη Γη από μαθηματικούς ερευνητές. Σύμφωνα με τον «Χρυσό αριθμό Φ της ομορφιάς» που σχεδιάστηκε από τους αρχαίους Έλληνες, ο 33χρονος ηθοποιός έχει τα πιο «τέλεια» χαρακτηριστικά.

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Πάτινσον, το πρόσωπο του οποίου συγκρίθηκε με άλλα πρόσωπα διασήμων, όπως του Μπραντ Πιτ, του Ίντρις Έλμπα και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά κανένας δεν μπόρεσε να καταρρίψει το δικό του ρεκόρ που φτάνει το 92,15%.

https://www.instagram.com/p/Bzg5d0PneBL/

Και αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο

Ο κατάλογος καταρτίστηκε από τον πλαστικό χειρουργό Dr. Julian De Silva, ο οποίος χρησιμοποίησε τεχνολογία χαρτογράφησης για τον υπολογισμό των αναλογιών. «Ο Ρόμπερτ Πάτινσον ήταν ξεκάθαρα ο νικητής όταν μετρήθηκαν όλα τα στοιχεία του προσώπου για τη φυσική τελειότητα».

Αυτό δήλωσε ο De Silva, ο οποίος διευθύνει το Centre for Advanced Facial Cosmetic & Plastic Surgery στο Λονδίνο, σύμφωνα με την New York Post. Ο ίδιος χρησιμοποίησε την ίδια θεωρία για να αναδείξει την Μπέλα Χαντίντ ως την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.

https://www.instagram.com/p/B7_bd2pgpRU/

Τι είναι αυτό που κάνει κάποιον φυσικά όμορφο;

«Αυτές οι τεχνικές χαρτογράφησης του προσώπου μέσω του υπολογιστή, μάς επιτρέπουν να λύσουμε μερικά μυστήρια τού τι είναι αυτό που κάνει κάποιον φυσικά όμορφο και η τεχνολογία είναι χρήσιμη κατά τον σχεδιασμό μίας αισθητικής χειρουργικής επέμβασης», σχολίασε.

Οι πιο γνωστοί δημιουργοί της ιστορίας, όπως ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Σαλβαδόρ Νταλί και ο Λε Κορπιζιέ χρησιμοποίησαν τον «Χρυσό αριθμό» για να ολοκληρώσουν μερικά από τα αριστουργήματά τους. Σήμερα οι επιστήμονες χρησιμοποιούν την εξίσωση για να αποδείξουν τη συμμετρία στη φύση, η οποία παρέχει ένα πλαίσιο για τη φυσική ομορφιά.

https://www.instagram.com/p/B8N7hIRBIOZ/

Τι είναι ο «Χρυσός αριθμός Φ της ομορφιάς»;

Ο υπολογισμός της φυσικής ομορφιάς γίνεται με τη διαίρεση του μήκους του προσώπου από το πλάτος. Όσο πλησιάζει το αποτέλεσμα στον αριθμό Φ=1,618 τόσο το πρόσωπο πλησιάζει στην τελειότητα. Τα ίδια βήματα εφαρμόζονται στη συνέχεια σε μεμονωμένα χαρακτηριστικά του προσώπου για να προσδιοριστεί η αναλογία τους στο σύνολο του προσώπου.

Αυτός που πλησιάζει την τελειότητα του Πάτινσον, σύμφωνα με τον De Silva είναι ο Χένρι Καβίλ, με μόλις 0,41 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από τον 33χρονο ηθοποιό. Εκεί που υπερέχει σε ομορφιά ο Καβίλ είναι η βάση της μύτης και τα χείλη, ενώ υστερεί σε πηγούνι και μύτη, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει συνολική βαθμολογία 91,64%.

https://www.instagram.com/p/B74YySNBVlM/

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποιος άνδρας ηθοποιός βρίσκει πως ο Στίβεν Τάιλερ είναι «ο πιο σέξι ηλικιωμένος στην ιστορία»;

Your Face Sounds Familiar: Ευρωβουλευτής, ηθοποιός ή τηλεοπτικός κριτής; Τι απαντά ο Αλέξης Γεωργούλης;

Κάνιε Γουέστ: Δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός θυμάται την… περίεργη πρόσκληση του συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν

Σχετικά άρθρα