Η finess trainer της Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει: Τι χρειάζεται να κάνω για να αποκτήσω σώμα σαν το δικό της;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πολλές σχολιάζουν το σώμα της Κιμ Καρντάσιαν μα είναι ακόμα περισσότερες οι γυναίκες που προσπαθούν να το αποκτήσουν.

Πλούσιο μπούστο, λεπτή μέση, τεράστιοι γοφοί. Και η γνωστή σταρ ξέρει πώς να σκανδαλίζει σε κάθε της εμφάνιση αναδεικνύοντας τα σωστά σημεία με τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει. Η αλήθεια είναι όμως, πως πίσω της έχει και μια ομάδα που την επιμελείται. Make up artists, κομμωτές, image makers, στιλίστες, διαιτολόγοι, personal trainers.

https://www.instagram.com/p/B8P3-IBg3ZI/

Ποια είναι η ρουτίνα της Κιμ Καρντάσιαν; 

Μάλιστα, πριν από έναν μήνα περίπου, η προπονήτριά της και bodybuilder, Melissa Alcantara, αποκάλυψε μερικά tips που δεν παραλείπει να εφαρμόζει ποτέ ώστε να έχει πάντα το αποτέλεσμα που βλέπουμε. Η Melissa γνωστή ως «fitgurlmel» στο Instagram, τονίζει πως για να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι, πρέπει να «εξοπλίσεις» τον οργανισμό σου καταλλήλως.

Η ίδια εξάλλου, δηλώνει πως δεν είναι υπέρ του όρου «δίαιτα» και προάγει συνεχώς πως σημασία έχει το γενικό lifestyle του καθένα. Για αυτό προτείνει κανείς να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες από λαχανικά και πρωτεΐνη, ενώ να αποφεύγει φαγητά που αναγράφουν «χωρίς ζάχαρη».

https://www.instagram.com/p/B7ZNUGonQi1/

Προτείνει να τρώει κανείς κινόα, κοτόπουλο και γλυκοπατάτα, ενώ ρόλο παίζει και ο προγραμματισμός για το τι και πότε θα φάει. Το να γεμίζει το ψυγείο κανείς με όλα τα παραπάνω, σημαίνει πως δύσκολα θα υποκύψει στον πειρασμό για σοκολάτα, πατατάκια και ανθυγιεινά σνακ. Και σαφώς, ας μην ξεχνάει κανείς να πίνει νερό!

Η Κιμ Καρντάσιαν πάντως, σύμφωνα με τη Melissa, προπονείται 5 ημέρες κάθε εβδομάδα, κάνοντας έναν συνδυασμό ασκήσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν κυρίως βάρη καθώς η εν λόγω trainer θεωρεί πως αυτά καθορίζουν τους μύες.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Απόκτησε τη μπρονζέ λάμψη της Κιμ Καρντάσιαν εύκολα και γρήγορα

Υπέρμαχος του περιβάλλοντος η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν

Ilia Leya: Η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν» αποκάλυψε ότι γεννήθηκε αγόρι

Κάνιε Γουέστ: Δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός θυμάται την… περίεργη πρόσκληση του συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν

Σχετικά άρθρα