Επιμένουμε ελληνικά με... Σοφία Κοκοσαλάκη thumbnail
Η καινούργια συλλογή νυφικών της.

Επιμένουμε ελληνικά με… Σοφία Κοκοσαλάκη


 


  Η Σοφία Κοκοσαλάκη μπορεί να παρουσιάζει μόνο μια φορά το χρόνο τις καινούργιες της ιδέες αλλά αυυτό έχει τελικά λειτουργήσει πολύ καλά για την ίδια αλλά και για τους πελάτες της.  


  " Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή" , μας λέει η ίδια, " Κάποια καταστήματα όπως το, Net-A-Porter, έχουν αυξήσει δραματικά τις παραγγελείες, ζητώντας μας κάποια φορέματα ακόμα και σε χρώμα. Αυτό είναι πολύ εύκολο για εμάς να το κάνουμε καθώς τα νυφικά μας είναι πολύ εύκολο με μικρές αλλαγές να φορεθούν ώς απλά φορέματα.


  Παρόλο που σε κάποια φορέματα είναι έντονη η ελληνική επιρροή, στην καινούργια της συλλογή δίνονται πολλές επιλογές, καθώς πλέον μετά από 15 χρόνια στο χώρο της μόδας ξέρει τον εαυτό της και τον πελάτη της καλύτερα απο ποτέ.


  " Έχω δουλέψει πάλω σε πολλά διαφορετικά ήδη ρουχισμού πλέον και μπορώ να πώ ότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να δουλέψω πάνω στα πάντα αλλά είμαι πιο χαρούμενη όταν μου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσω πολυτελή και λεπτομερή κομμάτια", παραδέχεται η Κοκοσαλάκη. " Πλέον έρχονται πολλλές νέες γυναίκες που μας ζητάνε νυφικά μοναδικά και εντυπωσιακά με μια πιο μοντέρνα ματιά, τα οποία όμως να μπορούν να φορεθούν πάνω απο μία φορά σαν απλά φορέματα. Αυτά τα φορέματα έχουν μια πολύ μοντέρνα αισθητική. Οι γυναίκες αυτές ψάχνουν νυφικά φτιαγμένα με μεγάλη διξιοτεχνία, άψογη εφαρμογή που ενισχύει το σώμα και δεν θέλουν να φορέσουν ένα υπερβολικό φόρεμα." 


 


 
[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X