Βασίλης Χήτος: Πώς γλίτωσε από θαύμα ο Έλληνας επιχειρηματίας και η σύζυγός του – Το σοβαρό τροχαίο, οι απειλές κατά της ζωής του και ο κεραυνοβόλος έρωτας του «Mr. Ζαγόρι» με τη Βραζιλιάνα σχεδιάστρια Καρολίνα ντε Σόουζα

Από θαύμα γλίτωσε ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρίας Ζαγόρι, Βασίλης Χήτος και η σύζυγός του, Καρολίνα ντε Σόουζα.

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού στο 80ο χιλιόμετρο Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Αυτό που έσωσε το ζευγάρι, είναι το πολυτελές και ασφαλές αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με έρευνα του newsauto, προκύπτει πως πρόκειται για ένα Range Rover Sport, 5.000 κυβικών με απόδοση 525 ίππων.

Η συγκλονιστική περιγραφή από την Καρολίνα ντε Σόουζα

Προσφέρει επιτάχυνση 0 – 100 σε 5,3 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Η επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου, η τιμή του οποίου ξεκινά από τα 170.000 ευρώ, μόνο τυχαία δεν είναι καθώς ο Βασίλης Χήτος είναι λάτρης της ταχύτητας.

Ευτυχώς, οι ζημιές είναι μονάχα υλικές αφού το εν λόγω μοντέλο ενώ αναμένεται και το τελικό πόρισμα της Τροχαίας για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος. Μάλιστα, η γνωστή σχεδιάστρια μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε την Παρασκευή (31/1) στο τρομακτικό τροχαίο ατύχημα, από το οποίο βγήκε αλώβητη μαζί με τον σύζυγό της.

«Ξαφνικά σκάει το λάστιχο, φεύγουμε από την πορεία μας και πέφτουμε ανάποδα περίπου 20 μέτρα, στον κάτω δρόμο. Αυτό που με φόβισε, ήταν ότι έτρεχε βενζίνη συνέχεια… Είπα αφού δεν πέθανα τώρα. Ευτυχώς η αστυνομικός που μου μιλούσε μέσα από το ειδικό σύστημα του αυτοκινήτου με ηρέμησε και μου είπε τι πρέπει να κάνω…».

Σώθηκαν από θαύμα!

«Ο Βασίλης άνοιξε τη ζώνη και με έβγαλε από το αυτοκίνητο. Μετά βγήκαμε, ήρθε και η αστυνομία. Πήγαμε στο νοσοκομείο στο Αγρίνιο και ευτυχώς όλα καλά. Δεν ήταν απλό, το αυτοκίνητο έκανε δύο τούμπες μέχρι να πέσει στο έδαφος. Την ώρα που πέφταμε νόμιζα ότι θα πεθάνω και όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο σε μια λακούβα, ήταν σαν κάποιο χέρι, το χέρι του Θεού να σταμάτησε το αυτοκίνητο. Ήταν ένα θαύμα. Θα γιορτάζω τη ζωή κάθε μέρα από εδώ και πέρα», κατέληξε.

Ο Βασίλης Χήτος ανήκει στην τρίτη γενιά μιας από τις πιο γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας. Είναι εγγονός του Γιάννη Χήτου, του ανθρώπου που ξεκίνησε να εμφιαλώνει λεμονάδες και γκαζόζες στους πρόποδες του Μιτσικέλι στην Ήπειρο και έμελλε να γίνει μια τεράστια επιτυχία. Αυτό το επιχειρηματικό βήμα συνεχίζει επιτυχώς μέχρι και σήμερα.

Μαζί με τα ξαδέρφια του, Νίκο και Γιάννη, συνεχίζουν να γράφουν με «χρυσά» γράμματα το όνομα της εταιρίας που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες πολυεθνικές. «Τι να σας πω; Νομίζω πως ο Θεός επέλεξε αυτή την εξέλιξη. Δεν την επέλεξα εγώ, δεν ήταν στο χέρι μου. Είμαστε καλά δόξα τω Θεώ και μπορώ και βρίσκομαι στο συνέδριο της εταιρίας μου», δήλωσε ο γνωστός επιχειρηματίας στο protothema.

Έχει μια από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρίες

Να σημειωθεί πως η Χήτος Α.Β.Ε.Ε. είναι μια πρωτοπόρα, ελληνική βιομηχανία, με ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών. Με έδρα στην περιοχή των Ιωαννίνων και με εμπειρία στον τομέα της εμφιάλωσης αναψυκτικών ήδη από το 1955, ξεκίνησε με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΖΑΓΟΡΙ» το 1988.

Με σταθερά βήματα εξελίχθηκε σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία, που συνεισφέρει διαρκώς και ουσιαστικά στην εθνική οικονομία. Πρόκειται για εταιρία που σέβεται τον καταναλωτή καθώς και τη φύση, ενώ έχει και σημαντικές διακρίσεις, όπως το 2017 όταν ήταν για 4η συνεχόμενη χρονιά, ένας από τους «True Leaders» της Ελληνικής Οικονομίας, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP Group.

https://www.instagram.com/p/BdaYzUOAaVr/?utm_source=ig_embed

Ωστόσο, αν και επαγγελματικά «πετάει», το 2016 η ζωή του Γιαννιώτη επιχειρηματία είχε μετατραπεί σε… εφιάλτη από αγνώστους για αρκετούς μήνες. Μετά την κλοπή και την καταστροφή περιουσιακών του στοιχείων, άρχισαν να απειλούν τη σωματική του ακεραιότητα.

Γιατί δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του;

Για τους λόγους αυτούς και προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του και τα μέλη της οικογένειάς του, ο «Mr Zagori», ο οποίος εκείνη την περίοδο είχε γίνει πατέρας από τη σχέση του με τη σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα ντε Σόουζα, απευθύνθηκε επισήμως στο Τμήμα Εκβιαστών και Προστασίας Προσώπων της ΓΑΔΑ, ζητώντας «διαρκή και αποτελεσματική φύλαξή» μέχρι να εντοπιστούν οι δράστες.

Πληροφορίες από το dete, αναφέρουν πως το ποτήρι ξεχείλισε όταν το βράδυ της 5ης Ιουνίου δέχτηκε κλήση με απόκρυψη αριθμού στο κινητό του τηλέφωνο. «Όταν ανυποψίαστος απάντησα στην κλήση αυτή, από την άλλη άκρη της γραμμής δέχτηκα σοβαρότατες απειλές. Π… Χήτο, πήγαινε να δεις τι σου κάναμε στο ελικόπτερό σου στη Βάρης – Κορωπίου, συνέχεια έχεις εσύ».

Όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος, όλα ξεκίνησαν στις 23 Μαρτίου, όταν άγνωστοι έκλεψαν έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα το πολυτελές τζιπ του. Λίγο διάστημα αργότερα, τα ξημερώματα της 26ης Μαΐου, δέχτηκε και άλλη επίθεση, αφού με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο άλλο τζιπ ιδιοκτησίας του, ενώ ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες.

https://www.instagram.com/p/BtJUUb-nCbV/

Ο κεραυνοβόλος ερωτάς με την καλλονή σχεδιάστρια

Η σύζυγός του σχεδιάζει ρούχα που απευθύνονται σε γυναίκες που θέλουν να είναι σικ και μοντέρνες όλες τις ώρες. «Στις συλλογές μου έχω δίπλα μου τον Βασίλη, που τον εμπιστεύομαι για την επιχειρηματική του δράση. Ακόμα και το όνομα που έχω δώσει σε συλλογή, έχει να κάνει με το πώς αισθάνομαι στο πλευρό αυτού του ανθρώπου», έχει φανερώσει.

Ο ερωτάς του με την καλλονή σχεδιάστρια ξεκίνησε εντελώς τυχαία και ξαφνικά σε δρόμο της Γλυφάδας, όταν συναντήθηκαν με μια κοινή φίλη τους. «Είδα τη φίλη μου ξαφνικά στον δρόμο και μιλήσαμε. Ήταν εκεί και ο Βασίλης, τον οποίο μού σύστησε. Αυτό ήταν!».

«Την επόμενη μέρα βγήκαμε όλοι μαζί, ενώ είχαμε και την πρώτη μας κόντρα. Λέοντες, βλέπεις, και οι δύο. Μετά συναντηθήκαμε μόνοι μας για φαγητό και από τότε δεν έχουμε χωρίσει ούτε μια στιγμή», έχει δηλώσει στην Espresso, η Καρολίνα Ντε Σόουζα.

Το ζεύγος έφτασε με Lamborghini, ο κουμπάρος με άλογο

Έτσι, μετά από μερικά χρόνια σχέσης και έπειτα από τον ερχομό του παιδιού τους, ο νεαρός επιχειρηματίας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του τον Σεπτέμβριο του 2018. Το ζεύγος δεν προσγειώθηκε από τον ουρανό με το ελικόπτερο του επιχειρηματία αλλά με μια μαύρη Lamborghini με γερμανικές πινακίδες.

Πάντως, ο Κύπριος κουμπάρος Βασίλης Μιχαήλ, κατέφτασε έφιππος, ενώ πολλοί celebrities έδωσαν το παρών, όπως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μετά τη σεμνή τελετή στο Δημαρχείο Βούλας το ζεύγος και οι φίλοι τους πήγαν στο πάρτι τους.

https://www.instagram.com/p/B8EiLqNpQcV/

Να σημειωθεί πως την παράσταση έκλεψε η ορχήστρα με τα βιολιά αλλά και οι βραζιλιάνικοι ρυθμοί για χάρη της Καρολίνα που είναι Βραζιλιάνα, αν και τόσο οι νεόνυμφοι όσο και οι καλεσμένοι ευχαριστήθηκαν τη μελωδική φωνή του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σταύρος Νιάρχος Jr: Ο Έλληνας καρδιοκατακτητής κληρονόμος και το «χαρέμι» του

Δημήτρης Κοντομηνάς: Ο επιχειρηματίας που έχτισε μια «αυτοκρατορία» και κατάφερε να βγάλει 1,3 δισ. ευρώ σε 4 χρόνια – Ο λόγος που αποφάσισε να πουλήσει όλες τις μετοχές του στον Alpha και τα σοβαρά προβλήματα υγείας

Κώστας Καίσαρης: Ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» που στολίζει όλη τη σόουμπιζ, πάντρεψε την κόρη του – Ο παραμυθένιος γάμος, οι εκλεκτοί καλεσμένοι και η δεξίωση… υπερπαραγωγή

Οικογένεια Κουμάνταρου: Οι εφοπλιστές που διακρίθηκαν στις τέχνες, τη ναυτιλία, τη βιομηχανία και την πολιτική – Η σχέση με τον Νίκο Γουλανδρή και τον Σταύρο Νιάρχο

Δημήτρης Κοπελούζος: Ο επιχειρηματίας… φαινόμενο που ξεκίνησε καριέρα στα 20 του – Η οικόγενεια που λατρεύει, η επαγγελματική ζωή που τον παθιάζει και η αιώνια προσφορά στα κοινά

Κασέμ Σουλεϊμανί: Το προφίλ του πανίσχυρου Ιρανού στρατιωτικού με τα γκρίζα γένια τον οποίο δολοφόνησαν οι Αμερικανοί – Ο λόγος που ένας εθνικός ήρωας βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» του ΟΗΕ

Σχετικά άρθρα