Πώς να κάνω μαλλιά και make up για να ταιριάζουν με τα ρούχα μου;

Έχεις να βγεις και έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις αλλά αναρωτιέσαι ακόμα πώς να κάνεις τα μαλλιά σου και πώς είναι καλύτερο να βαφτείς ώστε όλο το σύνολο να δένει αρμονικά;

Εμείς έχουμε να σού προτείνουμε μερικές λύσεις για ό,τι έχεις κανονίσει!

Με ζιβάγκο

Τα μαλλιά είναι καλό να είναι σηκωμένα, σε έναν ψηλό κότσο και να βάλεις σκουλαρίκια κρίκους. Όσο για το μακιγιάζ, κινήσου σε φυσικό make up.

https://www.instagram.com/p/B8UjciBlkV1/

Με πολύ κλειστή μπλούζα

Μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω και να «παίξεις» με το κραγιόν σου, επιλέγοντας κάτι σε ροζ. Έτσι, θα δοθεί η ένταση εκεί και θα παρατηρεί κανείς τα χείλη που ξεχωρίζουν.

https://www.instagram.com/p/B8L9IoliuiB/

Με στράπλες

Αυτή η λύση είναι κυρίως για βραδινή έξοδο καθώς είναι χειμώνας. Οπότε, εδώ έχουμε ώμους έξω, μαλλιά σε αυστηρό κότσο και όλη η προσοχή δίνεται στο μάτι κάνοντας ένα σούπερ έντονο περίγραμμα με μολύβι.

https://www.instagram.com/p/B7FyAeqAWCu/

Με τον έναν ώμο έξω

Η αγαπημένη μας Rosie Huntington Whiteley, ξέρει πώς της ταιριάζει το κόκκινο στα χείλη αλλά όταν φοράει και μπλούζες ή φορέματα με τον έναν ώμο έξω, έχοντας τα μαλλιά της κάτω, τότε αυτό το χρώμα αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/B8WmfotnP8e/

Τα παραπάνω είναι φυσικά μια εξαιρετική λύση και για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η οποία πλησιάζει και εάν βγείτε ραντεβού, μπορείτε να γιορτάσετε την ημέρα με μια περιποίηση προσώπου και ένα λαμπερό αλλά και σέξι μακιγιάζ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το στιλ της Τετάρτης

Έχω ραντεβού την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Τι να φορέσω;

Σχετικά άρθρα