Τι κάνει για να διατηρήσει τη σιλουέτα της η Σάλμα Χάγιεκ; Μπορείς και εσύ!

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι Μεξικανή ηθοποιός και πέρα από τις υποκριτικές της δεξιότητες, είναι μια Χολιγουντιανή σταρ με εντυπωσιακή σιλουέτα.

Γεννημένη στο Μεξικό από Λιβανέζο πατέρα και Ισπανίδα μητέρα, έχει… γονιδιακή σχέση με το φαγητό και δηλώνει λάτρης του. Ωστόσο, φαίνεται πως καταφέρνει να διατηρήσει ένα καλλίγραμμο σώμα που πολλές ζηλεύουν.

Το κορμί της μοιάζει με κλεψύδρα και συχνά εντυπωσιάζει κάνοντας σέξι και λαμπερές εμφανίσεις στα events όπου είναι καλεσμένη. Μάλιστα, η πρόσφατη αποκάλυψη που αφορούσε στο σκίσιμο ενός φορέματός της… τάραξε.

https://www.instagram.com/p/B8Zq3-1K7Ug/

Ποιος την… έσωσε όταν σκίστηκε το φόρεμά της;

Η ίδια η Σάλμα Χάγιεκ φανέρωσε πως ο «μεγάλος πισινός της έσκισε το φόρεμα που σχεδίαζε να φορέσει στα Όσκαρ το 2003». «Το προηγούμενο βράδυ, ο μεγάλος πισινός μου έκανε το φόρεμα που θα φορούσα στα Όσκαρ να εκραγεί στις ραφές με αποτέλεσμα να μην έχω τι να φορέσω»!

Και η Ρενέ Ζελβέγκερ την… έσωσε! «Τελικά μου έδωσε ένα από τα φορέματά της και, ευχαριστώ τον Θεό! Ήταν φαρδύ στα οπίσθιά και ελαστικό στο στήθος. Αυτό φόρεσα την βραδιά των Όσκαρ τελικά».

https://www.instagram.com/p/B8OtJNqpWG9/

Πώς διατηρείται σε φόρμα;

Και μιας και είναι γυναίκα που δεν διστάζει να μοιραστεί πράγματα από την καθημερινότητά της, έχει αποκαλύψει και 3 συνήθειες που αφορούν στον τρόπο που διατηρείται σε φόρμα.

Λατρεύει τους χυμούς

Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που μετατρέπει τα πάντα σε χυμούς! «Όταν αγχώνομαι, τρώω πολύ. Και αυτό που με βοηθά, αφού έχω φάει ό,τι θέλω, είναι να πίνω χυμό. Έτσι, ξαναμπαίνω στην υγιεινή διατροφή».

https://www.instagram.com/p/B8S0KcAJUGZ/

Ζυγίζεται συνέχεια

«Ζυγίζομαι καθημερινά. Και έχω έναν συγκεκριμένο αριθμό που δεν θέλω να ξεπεράσω. Αν δω πως ο δείκτης ξεφεύγει, τότε σημαίνει πως είναι ώρα να με… μαζέψω»!

Βγάζει τον σκύλο βόλτα

«Αυτή είναι η δική μου εκδοχή για άσκηση. Αγαπώ τα ζώα, αγαπώ και το σώμα μου. Γιατί να μην τα συνδυάζω;». Και έχει δίκιο γιατί το περπάτημα είναι πολύ ωφέλιμο για τον οργανισμό.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ρενέ Ζελβέγκερ: Η γυναίκα ηθοποιός που σάρωσε σε όλα τα βραβεία ως «Τζούντι Γκάρλαντ» – Η πρώτη της δουλειά σε στριπ κλαμπ, οι αποτυχημένες πλαστικές, οι διάσημοι άνδρες στη ζωή της και η απόλυτη καταξίωση

Πώς η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς παραμένει σε τόσο άψογη φόρμα; Τα lifestyle tips που… μοιράζεται

Ποιο smoothie θα διάλεγες για πρωινό: Της Κέιτ Μίντλετον, της Μέγκαν Μαρκλ ή… κανένα;

Σχετικά άρθρα