Πώς να κάνω το βράδυ μας πιο… πικάντικο ώστε να τον τρελάνω;

Ετοιμαστήκατε, πήγατε στο ραντεβού σας και όλα εξελίχτηκαν τέλεια. Τώρα επιστρέφετε και θέλετε τα πράγματα να γίνουν λίγο πιο έντονα και λίγο πιο… πικάντικα.

Και εμείς έχουμε να σάς κάνουμε 5 «καυτές» προτάσεις για να ζωηρέψει το πάθος μεταξύ σας, σε όποιο σημείο του σπιτιού και αν είστε γιατί δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει και κρεβάτι!

Η από κοινού ευχαρίστηση

Δεν είναι απαραίτητο ο ένας να ευχαριστήσει ο ένας τον άλλο, σύμφωνα με το refinery29, αλλά μπορείτε να αυνανιστείτε κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο. Σημασία έχει να μην χάσετε οπτική επαφή αλλά να είστε σε μια απόσταση και να… σκανδαλίζεστε.

Η… βαρετή στάση 69

Γνωστή στάση και αγαπημένη πολλών. Δεν χρειάζεται όμως, να κάνετε στοματικό ταυτόχρονα αλλά μπορεί ο ένας να έχει ξαπλώσεις και ο άλλος να είναι πάνω στο πρόσωπό του ώστε ο από κάτω να τον… περιποιηθεί!

Έξτρα δόνηση

Μια στάση που λατρεύουν πολύ οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες, είναι στα τέσσερα. Την ώρα λοιπόν, που ο ένας είναι όρθιος από πίσω, μπορεί να χρησιμοποιήσει στην αρχή το δάχτυλό του και να παίξει λίγο με το μπροστινό όργανο του παρτενέρ μα στη συνέχεια καλό είναι να χρησιμοποιήσει δονητή για έξτρα… δόνηση!

Ώρα για γλυκό

Μια καλή πρόταση για προκαταρκτικό (ή για κάτι ενδιάμεσο) είναι να χρησιμοποιήσετε σαντιγί ή σοκολάτα για το στοματικό. Αλείφετε το πέος ή το αιδοίο και… πιάνετε δουλειά! Βολεύει ιδιαίτερα αν το δείπνο σας είναι στο σπίτι και έχετε μαγειρέψει ένα σοκολατένιο γλυκό. Διαφορετικά και το σιρόπι είναι βολικό!

Η στάση… χταπόδι

Έχετε τον σύντροφό σας πίσω σας με τα χέρια και τα πόδια γύρω από εσάς. Αυτός που κάθεται πίσω παίζει με τις ρώγες, την κλειτορίδα σας και το αιδοίο ενώ φιλάει και δαγκώνει τον λαιμό. Και αν θέλετε να ζορίσετε λίγο τα πράγματα, ο μπροστινός ας έχει δεμένα τα χέρια του πίσω από την πλάτη του.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς να γιορτάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε είσαι χωρισμένος είτε single;

Τι να φάω πριν το ραντεβού μου; Οι 6+2 πολύ θρεπτικές τροφές

Ποια είναι τα 5 παιχνίδια στο σεξ που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσεις;

Σχετικά άρθρα