Πώς κρατά το σώμα της σε τόσο άξογη φόρμα η Αμάλ Κλούνεϊ; Η ακριβής δίαιτα που τηρεί

H Aμάλ Κλούνεϊ είναι από τις πιο σικ παρουσίες της κοσμικής ξένης σόουμπιζ.

Η Βρετανίδα δικηγόρος Λιβανέζικης καταγωγής με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι παντρεμένη με τον Αμερικανό ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ.

https://www.instagram.com/p/B7bMQJQnzaI/

Τον Ιούνιο του 2017 η Αμάλ Κλούνεϊ ήταν έγκυος και γέννησε δίδυμα, μια κόρη και ένα γιο, που πήραν αντίστοιχα τα ονόματα Έλλα και Αλεξάντερ.

Και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν την έχουμε δει να ξεφεύγει ως προς το φαγητό ή να υπάρχει κάποια αλλαγή στο σώμα της. Αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες, γνωρίζοντας πολύ καλά τους κανόνες του στιλ.

https://www.instagram.com/p/B7DoqRxn6kX/

Η μεσογειακή δίαιτα που ακολουθεί

Η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα πώς κατάφερε να μείνει σε φόρμα και να χάσει ό,τι ήθελε, τηρώντας μια μεσογειακή δίαιτα με βάση της το ψάρι, όπως ο σολομός, το σκουμπρί και ο ξιφίας. Μάλιστα, είναι κάτι που διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Επίσης, πολλές φορές καταναλώνει σούπες όλη την ημέρα ενώ το πρωινό της περιέχει σίγουρα αυγά, τα οποία είναι πολύ καλά βρασμένα.

https://www.instagram.com/p/B4x1isTnrFd/

Και σε όλο αυτό, δεν γίνεται να απουσιάζει η γυμναστική. Καθημερινά περπατά για μια ώρα, σηκώνει βάρη για 20 λεπτά και κάνει πιλάτες για 30 λεπτά, ενώ από τη ρουτίνα της δεν παραλείπει να πηγαίνει και για τένις.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Οι χαλαρές διακοπές με τους Ομπάμα στην Ιταλία

Αμάλ Κλούνεϊ: Πιο σέξι από ποτέ, με μίνι φούστα, στο πλευρό του άντρα της!

Η Αμάλ Κλούνεϊ συνεργάζεται με τον πρίγκιπα Κάρολο για τα δικαιώματα των γυναικών!

Σχετικά άρθρα