Ποια γυμναστική ακολουθεί αυστηρά η Τζένιφερ Άνιστον στα 51 της;

Γενέθλια είχε η Αμερικανίδα ηθοποιός, με καταγωγή από την Ελλάδα, Τζένιφερ Άνιστον. Η «Ρέιτσελ Γκρην», όπως έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» (1994 – 2004), γιόρτασε τα 51 της έτη στις 11 Φεβρουαρίου 2020.

Ο personal trainer που έχει, Leyon Azubuike, αποκάλυψε στο «Women’s Health» ότι η Τζένιφερ Άνιστον κάνει γυμναστική από 3 ημέρες εβδομαδιαίως για 45 λεπτά ή 7 ημέρες την εβδομάδα για 1 ώρα και 30 λεπτά κάθε φορά.

https://www.instagram.com/p/B3qEhAPgqmn/?utm_source=ig_embed

Τα προγράμματα που ακολουθεί, μπορεί να είναι εβδομαδιαία, μηνιαία ή και ετήσια. Αυτό τη βοηθά να φτιάχνει τη γυμναστική της όπως εκείνη αγαπά και ανάλογα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Αν ξέρω πως η Τζένιφερ έχει γυρίσματα για κάποια σειρά ή ταινία, δεν θα καταστρέψω τα πόδια της». Και αυτό είναι το… μυστικό της για ένα καλλίγραμμο και υγιές σώμα αλλά και κάτι που όλοι πρέπει να έχουμε κατά νου.

https://www.instagram.com/p/B8kQWYABoah/

Τι γυμναστική κάνει η Τζένιφερ Άνιστον;

Πάντα είναι ωφέλιμο να ρυθμίζουμε τη γυμναστική στο πρόγραμμά μας και να ξέρουμε τις υποχρεώσεις μας γιατί σημασία δεν έχει να εξαντληθεί ο οργανισμός.

Να σημειωθεί όμως, πως η Τζένιφερ Άνιστον σηκώνεται πολύ νωρίς και προσπαθεί να κερδίζει την ημέρα της με όλα αυτά που κάνει. «Σέβομαι όλα όσα έχει να κάνει μα όταν πω κάτι, θα το κάνει και τέλος», εξηγεί ο personal trainer της.

https://www.instagram.com/p/B7j4-6jBqd7/

Όσο για το τι γυμναστική κάνει, το πρόγραμμα περιλαμβάνει κινήσεις από μποξ, πηδά σκοινάκι, κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης αλλά και έχει κινήσεις αντίστασης.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ έκαναν τους θαυμαστές τους να «λιώσουν» μετά το τετ-α-τετ τους

H Τζένιφερ Άνιστον φωτογραφίζεται με τον Έλληνα μπαμπά της

Η ιδιαίτερη έκπληξη της Τζένιφερ Άνιστον στον φίλο της, Τζίμι Κίμελ

Σχετικά άρθρα