Μακαρόνια με τόνο

<p><strong>Υλικά:</strong></p>
<p>1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι</p>
<p>2 φρέσκες ψιλοκομμένες ντομάτες</p>
<p>Σάλτσα ντομάτας</p>
<p>2 κονσέρβες τόνο</p>
<p>1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι</p>
<p>1 πράσινη πιπεριά</p>
<p>1 ποτ. κόκκινο κρασί</p>
<p>Λίγο μαϊντανό</p>
<p>Λίγη ζάχαρη</p>
<p>Αλάτι – πιπέρι</p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Εκτέλεση:</strong></p>
<p>Τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πιπεριά , ρίχνετε τον τόνο και ανακατεύετε καλά και στη συνέχεια «σβήνετε» με το κρασί. Προσθέτετε την σάλτσα της φρέσκιας ντομάτας, τον πελτέ και μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε να πιεί η σάλτσα τα νερά. Στο τέλος προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και λίγο μαϊντανό. Παράλληλα έχετε βράσει τα μακαρόνια και σερβίρετε ενώ είναι ακόμα ζεστά. Αν θέλετε πασπαλίζετε με λίγη τριμμένη παρμεζάνα.</p>

Σχετικά άρθρα