Ποια διατροφικά tips της Ρενέ Ζέλβεγκερ ξέρουμε και μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σου;

Η Ρενέ Ζελβέγκερ κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτικούς με την ερμηνεία της ως «Τζούντι Γκάρλαντ» στην ταινία «Judy».

Και όλοι, πέρα από το αξιοθαύμαστο επίτευγμά της, αφού σάρωσε σε όλα τα βραβεία, ασχολήθηκαν με τη σιλουέτα της και το πόσο έχει αδυνατίσει τα τελευταία χρόνια. Η ίδια τονίζει πως δεν πρόκειται για απώλεια κιλών τα τελευταία έτη, μα οι περισσότεροι την είχαν συνδυάσει στο μυαλό τους με τα περισσότερα κιλά ως «Μπρίτζετ Τζόουνς» στο «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» και για αυτό ασχολούνται με την εξωτερική της εικόνα.

Τι είναι η «Zone Diet» που ακολουθεί η Ρενέ Ζελβέγκερ;

Μάλιστα, για αυτόν τον ρόλο έτρωγε 4.000 θερμίδες ενώ μετά κατάφερε να αδυνατίσει προκειμένου να είναι Νο 0 για τον ρόλο της «Ρόξι Χαρτ» στο «Σικάγο». Σύμφωνα λοιπόν, με το Mail Online, η Ρενέ ακολουθεί τη «Zone Diet».  Είναι όπως και οι άλλες δημοφιλείς δίαιτες, όπως η κετογονική διατροφή, αλλά είναι υψηλότερη σε υδατάνθρακες, δηλαδή είναι με 40% υδατάνθρακες, 30% πρωτεΐνη και 30% λίπος.

Ο δημιουργός της δίαιτας, ο Δρ. Μπάρι Σιρς, ισχυρίστηκε ότι έχει δημιουργήσει τη δίαιτα αφού παρατήρησε μια σειρά από πρόωρους θανάτους που σχετίζονται με καρδιακή προσβολή στην οικογένειά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η φλεγμονή ήταν η αιτία της αύξησης του σωματικού βάρους, αλλά πέρα από την ασθένεια και την ταχεία γήρανση. Και με αυτόν τον τρόπο σκέφτηκε ότι αυτό το στιλ δίαιτας θα περιορίσει τη φλεγμονή.

https://www.instagram.com/p/B7s7461g9hO/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ρενέ Ζελβέγκερ: Η γυναίκα ηθοποιός που σάρωσε σε όλα τα βραβεία ως «Τζούντι Γκάρλαντ» – Η πρώτη της δουλειά σε στριπ κλαμπ, οι αποτυχημένες πλαστικές, οι διάσημοι άνδρες στη ζωή της και η απόλυτη καταξίωση

Bafta 2020: Χοακίν Φίνιξ και Ρενέ Ζελβέγκερ οι μεγάλοι νικητές – Οι πιο κομψές εμφανίσεις

Όσκαρ 2020: Τα «Παράσιτα» θριάμβευσαν – Φίνιξ, Ζελβέγκερ και Πιτ οι μεγάλοι νικητές

Σχετικά άρθρα