Πώς κατάφερε η Σελίνα Γκόμεζ να χάσει όλα τα περιττά κιλά; Έτσι απέκτησε θεϊκό κορμί

Πίσω στο 2015, η Σελίνα Γκόμεζ έπεσε θύμα δηκτικών και πικρόχολων σχολίων για τα κιλά και το σώμα της, όταν σε διακοπές στο Μεξικό.

Πολλοί ήταν εκείνη που την αποκαλούσαν «χοντρή» και την παρότρυναν να χάσει επειγόντως τα κιλά αυτά «για το καλό της». Και όντως, οι επιλογές της στο φαγητό ήταν ανθυγιεινές. Αλλά ήταν η περίοδος που περνούσε πολύ δύσκολα αφού είχε διαγνωσθεί με Λύκο, με παράπλευρες επιπτώσεις την κατάθλιψη και το άγχος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη συναισθηματική κατανάλωση φαγητού. Όταν όμως, πήρε λίγο χρόνο για εκείνη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αρνητικά σχόλια των κριτικών της, κατάφερε να τα βάλει σε μια σειρά όλα. Και όχι για εκείνους μα για εκείνη.

Πώς επέλεξε τι γυμναστική θα κάνει;

Άλλαξε τις διατροφικές της συνήθειες αλλά και τη ρουτίνα της με τη βοήθεια της γνωστής personal trainer, Έιμι Ρόζοφ Ντέιβις. Βασικές ιδέες της για το πώς προπονεί τους πελάτες της, είναι ότι πρέπει:

  • να χτίσει κανείς αντοχή,
  • να ακούει το σώμα του και να μην το πιέζει,
  • να κάνει ασκήσεις που τον ευχαριστούν κιόλας και
  • να αφήνει χρόνο στο τέλος για να τεντώνεται και να κάνει stretching.

Έτσι, η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια που έγινε γνωστή παγκοσμίως μέσα από τη σειρά «Οι Μάγοι του Γουέβερλυ» κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά. Και για έναν χρόνο δούλευε συστηματικά ώστε να φτιάξει το lifestyle που την ικανοποιεί και τη βολεύει. Και τα αποτελέσματα του νέου τρόπου ζωής της αντέχουν στον χρόνο.

https://www.instagram.com/p/B7uG19CDybM/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι κάνει για να διατηρήσει τη σιλουέτα της η Σάλμα Χάγιεκ; Μπορείς και εσύ!

Πώς η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς παραμένει σε τόσο άψογη φόρμα; Τα lifestyle tips που… μοιράζεται

Η Σελίνα Γκόμεζ «προτείνει» το ιδανικό χτένισμα για την πρώτη ημέρα του χρόνου

Σχετικά άρθρα