Πώς διατηρεί την αψεγάδιαστη γραμμή της η Σελίν Ντιόν; Το πρωινό των 330 θερμίδων

Η Σελίν Ντιόν σύντομα γίνεται 52 ετών και το σώμα της… ζηλεύουν πολλές γυναίκες, ακόμα και νεαρές, ίσως μικρότερες και από 30 ετών. Μάλιστα, μας ξάφνιασε ευχάριστα η είδηση ότι έρχεται στην Ελλάδα, για πρώτη φορά, στις 31 Ιουλίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, «Courage World Tour».

Πρόκειται για μια από τις πλέον αναγνωρισμένες σούπερ σταρ στην ιστορία της ποπ μουσικής. Έχει κατακτήσει πολλά βραβεία ήδη από την ηλικία των 18 ετών, κυριαρχώντας στα pop charts της δεκαετίας του 1990 και έχοντας πουλήσει σχεδόν 250 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια της 35χρονης καριέρας της.

Και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ για εκείνη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το άλμπουμ της, «Courage», 6 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της δίσκου ενώ έχει ήδη ξεκινήσει την ομώνυμη περιοδεία από τον Σεπτέμβριο.

Τι τρώει για πρωινό;

Και για όλα αυτά χρειάζεται ενέργεια. Το πρόγραμμά της είναι απαιτητικό και για εκείνη είναι σημαντικό, ένα καλό πρωινό που να ταιριάζει στις προτιμήσεις της. Θέλοντας, λοιπόν, να τηρήσει τις γαλλικές ρίζες της, όταν ξυπνάει, πίνει μια κούπα καφέ (εσπρέσσο) και τρώει ένα κρουασάν, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter».

Αυτή της η επιλογή ξεπερνά τις 300 θερμίδες και υπολογίζεται πως αν βάλει και βούτυρο ή μαρμελάδα, φτάνει τις 330 αλλά βρίσκει την απαιτούμενη ισορροπία στην πορεία της ημέρας, όταν ανάμεσα στα γεύματά της τρώει φρούτα, τα οποία λατρεύει κιόλας, όπως ο ανανάς, το καρπούζι και τα κεράσια.

https://www.instagram.com/p/B8d78IfnQvZ/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι κάνει για να διατηρήσει τη σιλουέτα της η Σάλμα Χάγιεκ; Μπορείς και εσύ!

Ποιο είναι το… μυστικό της Μάιλι Σάιρους για τέλειους κοιλιακούς;

Όλες οι λεπτομέρειες: Στην Κύπρο για πρώτη φορά η Σελίν Ντιον!

Σχετικά άρθρα