Είσαι Κριός, Παρθένος ή Αιγόκερως; Δες γιατί θα περάσεις ζόρικα τώρα που έχει ανάδρομο Ερμή

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε στην καθημερινότητα μας, δηλαδή αντιλαμβανόμαστε και επικοινωνούμε έχει άμεση σχέση με τον Ερμή.

Από τις 18/2 ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του από την 12ο 47’ των Ιχθύων και μέχρι τις 4/3  όπου συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου. Γιατί όμως, όταν ακούμε τη φράση «ανάδρομος Ερμής», οι περισσότεροι νιώθουμε περίεργα;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει λιγάκι την καθημερινότητα μας, δημιουργεί καθυστερήσεις στις μετακινήσεις, προβλήματα στα μέσα επικοινωνίας (λάθος μηνύματα, ή τηλεφωνικές κλήσεις) ή στο μεταφορικό μέσο, εμπόδια στις μετακινήσεις,  δεν μας βοηθάει να συγκεντρωθούμε και αυτό μπορεί να είναι η αιτία αρκετών μικροατυχημάτων, μπορεί να μας ωθήσει να πούμε τα λάθος πράγματα την λάθος στιγμή, ενώ καλό είναι να μην προχωρήσουμε στην αγορά καινούργιου ηλεκτρονικού εξοπλισμού ή καινούργιου μεταφορικού μέσου.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αριθμολογία: Το νόημα που… κρύβει για εσένα το κάθε νούμερο

Σε αυτά τα 4 ζώδια δεν «μπορείς» να πεις την αλήθεια γιατί… καταρρέουν!

Πώς συμπεριφέρονται τα 12 ζώδια όταν ετοιμάζονται για έξοδο;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X