Πώς ξεφορτώθηκε η Ντρου Μπάριμορ τα παραπάνω κιλά; Δείτε τη πριν και μετά

Με μια φωτογραφία στα social media της, η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε το δικό της «πριν και μετά», έπειτα από προσωπική προσπάθεια.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από μια διαφήμιση όταν ήταν 11 μηνών, φανέρωσε πως έχασε περίπου 10 κιλά. Έτσι, θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές και ακολούθους της, αυτό το… ταξίδι της απώλειας.

Η Ντρου Μπάριμορ μίλησε και για τις φορές που στεκόταν στη ντουλάπα της και έκλαιγε

«Μια είμαι παραπάνω στα κιλά, μια παρακάτω. Νιώθω το σώμα μου σαν ένα τρενάκι που δεν σταματά και όλο δέχεται προκλήσεις. Αλλά πρέπει να σας πω ότι είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία. Είναι θαύμα που έχω 2 υπέροχα παιδιά».

Και συνέχισε: «Έχουν υπάρξει φορές που στέκομαι μπροστά από τη ντουλάπα μου και κλαίω. Μισούσα που έπρεπε να ντυθώ και δεν αισθανόμουν καθόλου καλά. Και είναι τόσο δύσκολο. Πρέπει να τρως σωστά και να γυμνάζεσαι. Και μην διανοηθείς να συγκρίνεις τον εαυτό σου με όσες βλέπεις στα περιοδικά ή στο κόκκινο χαλί».

«Μού πήρε μόνο 45 χρόνια για να βρω τον εαυτό μου»!

Έτσι, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακολούθους την προσπάθειά της αυτή, συγχαίροντας τη γυμνάστριά της, Μάρνι Άλτον, για τη βοήθεια που της προσέφερε. «Αυτή η γυναίκα είναι εδώ και καιρό η δασκάλα μου και αγαπημένη μου φίλη. Με βοήθησε και με ενθάρρυνε να συνεχίσω όταν αισθανόμουν αδύναμη», έγραψε.

«Μού πήρε μόνο 45 χρόνια για να βρω τον εαυτό μου αλλά επιτέλους βρήκα αυτή την ισορροπία που χρειαζόμουν. Και μπορεί να μην είμαι τέλεια, αλλά είμαι εγώ»!

https://www.facebook.com/DrewBarrymore/photos/a.547191791974867/3241833322510687/?type=3&theater

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς διατηρεί την αψεγάδιαστη γραμμή της η Σελίν Ντιόν; Το πρωινό των 330 θερμίδων

Ποια διατροφικά tips της Ρενέ Ζέλβεγκερ ξέρουμε και μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σου;

Πώς κατάφερε η Σελίνα Γκόμεζ να χάσει όλα τα περιττά κιλά; Έτσι απέκτησε θεϊκό κορμί

Σχετικά άρθρα