Τι είναι το ταντρικό σεξ; Αναλυτικός οδηγός με όλα τα… μυστικά

Αν έχεις ακούσει για το ταντρικό σεξ, τότε μάλλον έχεις πληροφορηθεί πως αφορά σε περίεργες ερωτικές στάσεις ή σε ερωτική συνεύρεση που διαρκεί ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Αλλά αυτές οι περιγραφές σύμφωνα με το health.com, δεν ανταποκρίνονται στην καταλληλότερη περιγραφή του ούτε στα πλεονεκτήματα που προσφέρει. Αρχικά, σημασία έχει να δώσουμε τον ορισμό, ο οποίος προέρχεται από τη λέξη «τάντρα» και αφορά σε έναν πολύ αρχαίο τρόπο για να είσαι μαζί με κάποιον.

Όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντικό είναι να δίνει κανείς χρόνο στον εαυτό του και στο ταίρι του. Παρακάτω, ακολουθούν 5 τρόποι σύμφωνα με τους οποίους τα σεντόνια θα πάρουν… φωτιά.

Είναι σαν πορνό 

Σε πολλούς θυμίζει πορνό αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς καθώς στο ταντρικό σεξ μπορεί κανείς να απολαύσει τη στιγμή, τη στάση και την ένταση πολύ παραπάνω από το… συνηθισμένο σεξ.

Όπως υποστηρίζει η σεξολόγος Χόλι Ρίτσμοντ, «δεν έχει να κάνει με το ότι κάνει κανείς σεξ αλλά με το γεγονός ότι είσαι με κάποιον και περνάτε χρόνο μαζί». Το σεξ έχει να κάνει με την ευχαρίστηση αλλά κυρίως με την έμφαση στην ευχαρίστηση. «Στο ταντρικό σεξ δεν γίνονται γρήγορα όλα, αλλά παίρνει κανείς τον χρόνο σου για να νιώσει τη στιγμή».

Είσαι ελεύθερος

Είσαι ελεύθερος να εκφράσεις αυτό που θες, αυτό που σκέφτεσαι και αυτό που νιώθεις. Αλλά βασική προϋπόθεση να συγκεντρώνεσαι στη στιγμή. «Να είσαι συγκεκριμένος, όσο περισσότερο μπορείς». Πες στον άλλο τι σου αρέσει ακριβώς και πόσο σου αρέσει.

Έχεις καλύτερους οργασμούς!

Αυτή η κορύφωση, αυτή η ένταση, αυτό το λαχάνιασμα επιτυγχάνονται στο έπακρο με το ταντρικό σεξ. Και όμως πολλά ζευγάρια δεν το επιλέγουν. Και γιατί δεν ξέρουν τι είναι και γιατί βιάζονται. Δεν ασχολούνται με το να νιώσουν το πάθος μεταξύ τους.

Αλλά εστιάζουν στην άμεση και τάχιστη ικανοποίηση της βιολογικής τους ανάγκης. Όμως, με το ταντρικό σεξ οι οργασμοί, τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα, είναι πολύ καλύτεροι και πολύ πιο έντονοι.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ταντρικό σεξ: 4 βήματα για να το… τελειοποιήσεις!

Το αγόρι μου προτιμά το cyber sex από το σεξ μαζί μου. ΓΙΑΤΙ;

Γνώρισα κάποιον και έχει μανία με το ομαδικό σεξ: Είναι φυσιολογικό;

Σχετικά άρθρα