Η διατροφή της Μέγκαν Μαρκλ δείχνει πολύ νόστιμη. Τι τρώει μέσα στην ημέρα της;

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media με οτιδήποτε και αν κάνει, είτε το θέλει είτε όχι.

Ένα από αυτά είναι και η διατροφή που ακολουθεί για να διατηρήσει το σώμα της. Εξάλλου, όλοι πρόσεξαν το πόσο γρήγορα έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης από το πρώτο της παιδί, τον Άρτσι, που απέκτησε με τον αγαπημένο της Χάρι πριν από περίπου ένα χρόνο.

Τι τρώει για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό;

Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως λάτρη του φαγητού και για αυτό θέλει ένα πρόγραμμα που δεν θα πεινάει ενώ θα μπορεί να τρώει και αυτά που θέλει. Τα βασικά… μυστικά της για το μεσημεριανό της, σύμφωνα με το goodhousekeeping.com, είναι η κινόα, το λάχανο, τα θαλασσινά και τα βιολογικά προϊόντα.

Επίσης, λατρεύει τους χυμούς. «Οι πράσινοι χυμοί είναι οι αγαπημένοι μου. Και βάζω ό,τι λαχανικά και ξηρούς καρπούς και σπόρους θέλω εγώ», είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή της. Πάντως, τα πρωινά μόλις ξυπνήσει, πίνει ζεστό νερό με λεμόνι και έπειτα τρώει βρώμη με μπανάνα.

Και αν πεινάσει ανάμεσα στα κύρια γεύματα ή έχει μια λιγούρα, τρώει μήλο με βούτυρο αμυγδάλου ή πεπόνι με κανέλα. Και για βράδυ, επιλέγει συνήθως κάτι ελαφρύ όπως είναι το κοτόπουλο ή αραβική με λαχανικά, ένα γεύμα που όμως τρώει νωρίς.

https://www.instagram.com/p/B85cuWsHVCt/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποιο smoothie θα διάλεγες για πρωινό: Της Κέιτ Μίντλετον, της Μέγκαν Μαρκλ ή… κανένα;

Λαμπερή και όμορφη στα 45; Οι εβδομαδιαίες συνήθειες της Μαριόν Κοτιγιάρ για να δείχνει νέα 

Πώς η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς παραμένει σε τόσο άψογη φόρμα; Τα lifestyle tips που… μοιράζεται

Σχετικά άρθρα