Έχεις δοκιμάσει τη στάση του αετού; Ο οργασμός είναι… εγγύηση!

Μπορεί οι στάσεις στο σεξ να έχουν… εξελιχθεί με σκοπό να βάλεις με το ταίρι σου «φωτιά» στο κρεβάτι, μα πολλές φορές βιώνεις πρωτόγνωρη απόλαυση με στάσεις πολύ βασικές ή που έχεις καιρό να κάνεις.

Πάντως, να σημειωθεί πως η αγαπημένη στάση και των δύο φύλων στις περισσότερες έρευνες, σύμφωνα με το redonline.co.uk, είναι στα τέσσερα. Αλλά το ερώτημα παραμένει: Είναι αυτή η στάση η καλύτερη που υπάρχει, για πιο βαθιά διείσδυση και πιο έντονο οργασμό;

Πώς κάνεις αυτή τη στάση;

Όπως φανερώνει πρόσφατη μελέτη, η στάση του αετού φαίνεται και να… υπόσχεται πιο βαθιά διείσδυση και να είναι καλύτερη για τη γυναίκα. Και πώς την κάνεις αυτή τη στάση; Η γυναίκα ξαπλώνει με την πλάτη της με τα πόδια όσο πιο ανοιχτά μπορεί ενώ ο σύντροφος κρέμεται από πάνω της.

Ο συνδυασμός των δύο σωμάτων θυμίζει τη μορφή του αετού και για αυτό ονομάστηκε έτσι. Πρόκειται για μια σούπερ απλή στάση αλλά απαιτεί να είσαι λίγο πιο ελαστικός με το σώμα σου ενώ αν έχεις κάνει και μαθήματα γιόγκα (όχι πολλά!), αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμα.

Μερικά tips για όσους δοκιμάσουν τη στάση του αετού

Μπορείς πάντως, να κρατήσεις τα πόδια σου από τους αστραγάλους όταν έχεις ξαπλώσει και τα έχεις ανοίξει. Αυτό είναι το ένα tip και η άλλη συμβουλή αφορά στο ταίρι το οποίο δεν μπαίνει αμέσως και γρήγορα αλλά ξεκινά με απαλές κινήσεις για να σε… γλυκάνει!

Και η διείσδυση είναι τόσο βαθιά που νιώθεις φανταστικά…! Πάντως, μπορεί να σκεφτεί κανείς πως η γυναίκα είναι ξεκούραστη επειδή είναι ξαπλωμένη αλλά αυτό δεν ισχύει καθώς πρέπει να έχει τον πλήρη έλεγχο των άκρων της και να είναι τα πόδια καλά ανοιχτά.

Τέλος, με αυτή τη στάση, το ζευγάρι έχει και καλύτερη οπτική επαφή, άρα η επικοινωνία βοηθά και τους δύο να φτάσουν στην κορύφωση.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Είμαι παντρεμένη αλλά με εξιτάρει το σεξ με άλλον. Να το δοκιμάσω;

10 λόγοι που μπορεί να περάσουν και… χρόνια για να κάνεις σεξ. Αντέχεις;

Τι είναι το ταντρικό σεξ; Αναλυτικός οδηγός με όλα τα… μυστικά

Σχετικά άρθρα