Στη… μάχη του στιλ! Ποια ντύθηκε καλύτερα; Η Μελάνια ή η Ιβάνκα Τραμπ;

Μελάνια και Ιβάνκα Τραμπ βρέθηκαν μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στο εμβληματικό Ταζ Μαχάλ της Ινδίας.

Αν και ο Αμερικανός πρόεδρος δεν συνηθίζει να επισκέπτεται πολιτιστικά αξιοθέατα κατά τη διάρκεια των διπλωματικών ταξιδιών του, βρήκε χρόνο για να δει από κοντά το εντυπωσιακό Ταζ Μαχάλ στη νότια όχθη του ποταμού Γιαμούνα κοντά στην πόλη Άγκρα.

Το ζεύγος Τραμπ, που βρέθηκε στην Ινδία για ένα ταξίδι 36 ωρών, έκανε μια στάση εκεί για να επισκεφθεί το εντυπωσιακό μνημείο, που χτίστηκε τον 17ο αιώνα από τον αυτοκράτορα Σαχ Τζαχάν ως μαυσωλείο για την αγαπημένη βασίλισσά του Μουμτάζ Μαχάλ.

Ο Τραμπ και η Μελάνια έβγαλαν φωτογραφίες με φόντο το Ταζ Μαχάλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, η Πρώτη Κυρία και οι συνεργάτες τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ, είχαν μια αποκλειστική περιήγηση στο Ταζ Μαχάλ. Οι αρμόδιοι είχαν μαζέψει τα αδέσποτα ζώα και απαγόρευσαν και στους τουρίστες, να μπουν για 6 ώρες, όπως έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας.

Ο Τραμπ και η Μελάνια έβγαλαν φωτογραφίες με φόντο το Ταζ Μαχάλ και περιηγήθηκαν στο συγκρότημα, με τη συνοδεία ενός ξεναγού που τους ενημέρωσε για την ιστορία του μνημείου και την αρχιτεκτονική του. Φωτογραφία πάντως από εκεί ανέβασε και η κόρη του, Ιβάνκα, και πολλοί στα social media συνέκριναν τις εμφανίσεις των δύο κυριών.

Η Μελάνια Τραμπ

https://www.instagram.com/p/B88NAhyAi_B/

Η Ιβάνκα Τραμπ

https://www.instagram.com/p/B884gxXhDaS/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μαρέβα Μητσοτάκη – Μελάνια Τραμπ: «Έκλεψαν» τις εντυπώσεις με το στιλ τους

Η Μελάνια Τραμπ έκανε την πιο λαμπερή εμφάνισή της για φέτος

Μελάνια Τραμπ: Το στενό κόκκινο φόρεμα και ο… έρωτας με τον Τζάστιν Τριντό

Σχετικά άρθρα