Πώς παραμένει σταθερή, στα κιλά που θέλει η Κάιλι Τζένερ; Η διατροφή που τηρεί με… ευλάβεια

Η Κάιλι Τζένερ έχει παραδεχτεί πως λατρεύει το… πρόχειρο φαγητό, το αγαπημένο δηλαδή σε πολλούς junk food, όπως είναι οι βάφλες, το μπέικον και οι τηγανητές πατάτες.

Αλλά επειδή ξέρει πως η ζωή της έχει να κάνει με το πώς δείχνει στην κάμερα και γνωρίζει πότε θα βγει στον φακό, προσέχει το τι υδατάνθρακες καταναλώνει και καταναλώνει κυρίως τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες που όμως έχουν γεύση που της αρέσει.

Το… πλούσιο σε θερμίδες πρωινό

Το 2015, μάλιστα, αποκάλυψε πως η διατροφή της βασίζεται κυρίως στο τσάι, στα σταφύλια και στο ρύζι, ενώ δηλώνει λάτρης των αντιοξειδωτικών ροφημάτων. Αυτό είναι κάτι πάντως, που αρέσει και στην αδερφή της, την Κένταλ.

Η Κάιλι επίσης, δεν αντέχει τη λακτόζη και για αυτό έχει «κόψει» το γάλα αγελάδος και το έχει αντικαταστήσει από γάλα σόγιας και αμυγδάλου. Το πρωινό της περιλαμβάνει τοστ με αβοκάντο, βρώμη, μπέιγκελ και βάφλες, ενώ ενίοτε τρώει και μπέικον.

«Δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς το τσάι μου»!

Και όσο πλούσιο και αν είναι το πρωινό της, το μεσημεριανό περιλαμβάνει ένα φυσικό χυμό και μια πράσινη σαλάτα, σε συνδυασμό με το τσάι για αποτοξίνωση και ίσως ρύζι ή κοτόπουλο. Να σημειωθεί επίσης, σύμφωνα με το fitnessclone.com, πως η ίδια ετοιμάζει τα φαγητά της ή έστω συμμετέχει στην παρασκευή τους, προκειμένου να ελέγχει τις ποσότητες που χρησιμοποιούνται.

«Δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς το τσάι μου. Είναι η αγαπημένη μου συνήθεια και είναι και εύκολο. Όπως το ίδιο εύκολο και γρήγορο, είναι το μεσημεριανό μου αφού δεν χρειάζομαι πάνω από 15 λεπτά για να το φτιάξω. Τρώω σαλάτες και συχνά πυκνά και ρύζι, κίτρινο».

https://www.instagram.com/p/B8f0AW_ni4b/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η finess trainer της Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει: Τι χρειάζεται να κάνω για να αποκτήσω σώμα σαν το δικό της;

Η πρωινή γυμναστική της Χριστίνας Μπόμπα! Τι κάνει και παραμένει… κορμάρα; Κάνε τη και εσύ!

Τι κάνει για να διατηρήσει τη σιλουέτα της η Σάλμα Χάγιεκ; Μπορείς και εσύ!

Σχετικά άρθρα