Ένας χρόνος χωρίς πλαστικές για τη Γιολάντα Χαντίντ. Πώς τα καταφέρνει;

Ένας χρόνος, και λίγο παραπάνω, πέρασε από την ημέρα που η Γιολάντα Χαντίντ έκανε την ανάρτηση στο Instagram πως «είναι ελεύθερη πλέον», έχοντας αφαιρέσει πλέον όλα τα εμφυτεύματα που είχε βάλει τα προηγούμενα χρόνια.

Το πρώην μοντέλο, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της με εσώρουχα, σχολιάζοντας το εξής: «55 ετών και χαμογέλαω από μέσα προς τα έξω. Επιτέλους, είμαι όπως ήμουν το 1964! Ζω σε ένα σώμα ελεύθερο από εμφυτεύματα στήθους, μπότοξ, εξτένσιον και όλες αυτές τις ανοησίες που νόμιζα ότι χρειαζόμουν».

Όμως, δεν ήταν μόνη της σε αυτή τη διαδικασία αφού τη στήριξαν πολύ και οι κόρες της, Τζίτζι και Μπέλα, ενώ σημαντικός «σύμμαχος» είναι η διατροφή και η άσκηση που εφάρμοσε ώστε να διατηρηθεί όπως θέλει στα 56 της, πλέον, χωρίς να χρειαστεί να πάει σε κάποιον πλαστικό για να τη βοηθήσει.

Τι διατροφή κάνει για να διατηρείται νέα χωρίς… νυστέρι;

«Η υγεία σου είναι ο πλούτος σου και για αυτό, σας παρακαλώ, να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα αυτό και μόνο. Ψάξτε το πριν κάνετε την επιλογή να βάλετε νυστέρι πάνω σας», είναι η συμβουλή της προς όλες τις γυναίκες που είτε έχουν κάνει κάποια πλαστική επέμβαση είτε σκέφτονται να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια.

Η ίδια λοιπόν, θέλει να δείχνει υγιής, για αυτό ξεκινά την ημέρα της με ένα μεγάλο ποτήρι νερό στο οποίο ρίχνει χυμό ενός λεμονιού,ώστε, σύμφωνα με την ίδια, να «αλκαλοποιεί το έντερο, να καθαρίζει και να παρέχει θρεπτικά συστατικά για το σώμα».

Για πρωινό, φροντίζει να τρώει μπολ με βρώμη, αρωματισμένο με ένα κουτάλι βιολογικού βουτύρου, μια χούφτα αμύγδαλα ψιλοκομμένα, φρέσκες φράουλες, βιολογικό μέλι και λίγη στέβια, ενώ για μεσημεριανό γεύμα επιλέγει μια σαλάτα πλούσια σε πρωτεΐνες φτιαγμένη με λαχανικά εποχής, όπως φρέσκια ρόκα, λαχανάκια Βρυξελλών και κρανμπέρις.

https://www.instagram.com/p/BsoS9RvHajh/?utm_source=ig_embed

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

4 tips ευεξίας και ομορφιάς από τη Γιολάντα Χαντίντ

Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ: Οι αδερφές με τα… χρυσά συμβόλαια, τις «αγορασμένες» καριέρες και την ταραχώδη ερωτική ζωή – Πώς ο πολυεκατομμυριούχος πατέρας τους πτώχευσε και έχασε τα πάντα

Τζέιν Φόντα: Τα… πολλά πρόσωπα μιας σταρ που αποδέχτηκε τον εαυτό της μετά τα 60 – Η Χολιγουντιανή σταρ που είχε βουλιμία, η σύγχρονη επαναστάτρια που έχει συλληφθεί πολλάκις και η γυναίκα που «κέρδισε» στα Όσκαρ 2020 με το κατακόκκινο φόρεμά της

Σχετικά άρθρα