Θες να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου; Οι ασκήσεις που κάνει η Lady Gaga για τέλειο αποτέλεσμα

Η Lady Gaga έχει ένα από τα πιο φοβερά και αξιοπρόσεκτα κορμιά της ξένης σόουμπιζ, με την ίδια να προσέχει πολύ ενώ φροντίζει να επενδύει στη γυμναστική της ρουτίνα.

Μάλιστα, ο προσωπικός της γυμναστής, ο Χάρλεϊ Παστερνάκ, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του μερικές ασκήσεις που κάνει η γνωστή τραγουδίστρια ώστε οι κοιλιακοί της να έχουν την τέλεια γράμμωση.

Οι «κοιλιακοί – ποδήλατο»

Μια άσκηση που γυμνάζει τους κοιλιακούς και από το πλάι και από πάνω, δηλαδή από κάθε μεριά, είναι οι «κοιλιακοί – ποδήλατο» και η Lady Gaga κάνει 6 σετ των 20.

Για να κάνεις αυτή την άσκηση, ξαπλώνεις στο πάτωμα με την πλάτη, ρουφάς την κοιλιά προς τα μέσα, βάζεις τα χέρια πίσω από το κεφάλι ώστε να το στηρίζουν και σηκώνεις τα πόδια σε γωνία 90 μοιρών.

Στη συνέχεια φέρνεις το ένα πόδι, εναλλάξ κάθε φορά, στο στήθος και σηκώνεις τους ώμους σου. Αφού το λυγίσεις, το τεντώνεις και κάνεις το ίδιο και στο άλλο πόδι. Μια καλή αρχή είναι τα 2 σετ των 10.

Twists από τη… Ρωσία

Αυτή η άσκηση λέγεται «ρωσικά twists». Κάθεσαι στο πάτωμα και έχεις τα γόνατά σου λυγισμένα ενώ γέρνεις τον κορμό σου προς τα πίσω, κρατώντας την πλάτη σου ίσια. Βάλε τα χέρια σου μπροστά σου, το ένα πάνω στο άλλο.

Είναι σημαντικό τα χέρια σου να είναι στο ύψος της λεκάνης σου. Και τώρα κουνιέσαι δεξιά και αριστερά, με μικρές, «κοφτές» κινήσεις. Μπορείς να κάνεις από 2 σετ των 15 κάθε φορά.

Reverse crunch

Η βασική άσκηση για κοιλιακούς πάντως, είναι η «reverse crunch». Ξαπλώνεις κάτω, φέρνεις τα πόδια σου σε ορθή γωνία (τα οποία κρατάς εκεί όλη την ώρα!) και βάζεις τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι σου.

Κάθε φορά που σηκώνεις το κεφάλι σου, το φέρνεις κοντά στα λυγισμένα πόδια σου ώστε να σηκωθεί ελαφρώς ο κορμός και ξαπλώνεις ξανά. Κάνεις 2 σετ των 25!

Με βαράκια

Η τελευταία άσκηση της Lady Gaga έχει να κάνει με βαράκια (και είναι η αγαπημένη της!). Σε αυτή την άσκηση είναι όρθια, με ανοιχτά πόδια μέχρι τους ώμους της.

Στα χέρια της, τα οποία είναι στο πλάι, κρατά βαράκια και πότε γέρνει από τη μια μεριά και πότε από την άλλη, αργά. Προσοχή να μην κάνει καμπούρα η πλάτη και αυτή η άσκηση γίνεται για 2 σετ των 25.

Πάντως, σύμφωνα με τον personal trainer της Lady Gaga, σημασία δεν έχει μόνο η στοχευμένη άσκηση στο σημείο που θες, όπως οι κοιλιακοί αλλά και το τρέξιμο στην αρχή ή το τέλος για 20 – 25 λεπτά.

https://www.instagram.com/p/Btw5QpGFGFz/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Lady Gaga: Νέος έρωτας για την τραγουδίστρια; Το παθιασμένο φιλί της με άγνωστο άνδρα!

Κάνε το όπως η Τζίτζι Χαντίντ. Ποια πανεύκολα make up looks θα γίνουν τα αγαπημένα σου;

Η Lady Gaga λάνσαρε τη δική της σειρά μακιγιάζ

Σχετικά άρθρα