Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στο Λονδίνο μετά το Megxit. Πόσο κοστίζει το στενό, γαλάζιο φόρεμα που επέλεξε;

Η Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Λονδίνο, στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι, μετά το Megxit.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ τίμησαν βετεράνους στρατιωτικούς και αξιωματικούς που παρά τους τραυματισμούς τους, έχουν προχωρήσει στη ζωή και έχουν διακριθεί για τις αθλητικές τους επιδόσεις, στην ετήσια εκδήλωση Endeavour Fund Awards στο Mansion House στο Λονδίνο.

Γιατί… ενοχλήθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ με τη Μέγκαν Μαρκλ;

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Χάρι είχε συνάντηση με τη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β’, η οποία θέλησε να δει τον εγγονό της μετά τις πρόσφατες δραματικές αποφάσεις του νεαρού ζευγαριού. Και φήμες θέλουν τη βασίλισσα Ελισάβετ να στενοχωρήθηκε και ενοχλήθηκε με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το γεγονός πως επέστρεψε στην Αγγλία, χωρίς τον γιο της Άρτσι, ήταν κάτι που προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια αφού δεν είδε από κοντά τον δισέγγονό της.

Πόσο κοστίζει το φόρεμα που επέλεξε;

Πάντως, μπορεί να υπήρξε ένας μικρός αρνητισμός, μα η Μέγκαν εντυπωσίασε με τη λαμπερή της εμφάνιση, επιλέγοντας ένα γαλάζιο φόρεμα με μήκος λίγο πιο κάτω από το γόνατο, σκουρόχρωμες γόβες, ένα λεπτό, διακριτικό βραχιόλι και μια μικρή τσάντα για να χωράει τα απολύτως απαραίτητα.

Το φόρεμά της ήταν από τη συλλογή της Βικτόρια Μπέκαμ σε τιμή 1.285 δολαρίων, δηλαδή 1.145 ευρώ περίπου, και το κλατσ τσαντάκι της ήταν της σχεδιάστριας μόδας Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, ενώ τα παπούτσια από τον Ισπανό Μανόλο Μπλάνικ και το βραχιόλι της Τζέσικα ΜακΚόρμακ.

https://www.instagram.com/p/B9YQAk1lTol/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τα στιλιστικά «κόλπα» της Μέγκαν Μαρκλ για να δείχνει πιο αδύνατη. Πώς θα τα κάνεις δικά σου;

Ποιο smoothie θα διάλεγες για πρωινό: Της Κέιτ Μίντλετον, της Μέγκαν Μαρκλ ή… κανένα;

Η διατροφή της Μέγκαν Μαρκλ δείχνει πολύ νόστιμη. Τι τρώει μέσα στην ημέρα της;

Σχετικά άρθρα