Ημέρα με ένταση και συγκρούσεις; Τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν

Στις καθημερινές επαφές σου σήμερα ενδέχεται να έρθεις αντιμέτωπος/η με καταστάσεις που θα σού προκαλέσουν έντονες συναισθηματικές συγκρούσεις.

Πολλές φορές αυτές οφείλονται σε πρωτόγνωρα συναισθήματα που αναδύονται και μας ελέγχουν. Προσπάθησε να τα περιορίσεις και απόφυγε αυτές τις ώρες να εμπλακείς σε καταστάσεις που γνωρίζεις πως μπορούν να σε «ρίξουν» συναισθηματικά.

Κατά τη διάρκεια της όψης (Σελήνη – Κρόνος) υπάρχει τάση για μελαγχολία και συναισθηματικό βάρος, το οποίο όμως προκύπτει συνήθως από παρεξηγήσεις ή εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Καλό θα ήταν αυτές τις ώρες να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος.

Ωστόσο, υπάρχει μια διάθεση ανανέωσης κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Αισθανόμαστε την ανάγκη να είμαστε πιο χαρούμενοι/ες και το επιδιώκουμε, βγάζοντας από τη λίστα μας ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Κάποιες με επιτυχία, κάποιες άλλες όχι, το σίγουρο όμως είναι πως μέσα από αυτή τη διέλευση μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας, ή πιο σωστά τα «θέλω» του.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ίσως το 2020 να είναι η χρονιά σου; Η Αριθμολογία θα σε βοηθήσει!

Είσαι δεσμευμένος ή single; Βρες τον ωροσκόπο σου και δες τι επιφυλάσσει η μοίρα για εσένα

Η Αφροδίτη στον αστρολογικό χάρτη. Ποια ζώδια παρασύρονται στα παιχνίδια έρωτα και εξουσίας;

Σχετικά άρθρα