Τι γυμναστική κάνει η Χέιλι Μπίμπερ για να «κάψει» ό,τι τρώει; Είναι ιδανική και για εσένα!

Η Χέιλι Μπίμπερ, τον τελευταίο μήνα του 2019, αποκάλυψε σε συνέντευξή της, τη γυμναστική που ακολουθεί προκειμένου να τρώει ό,τι θέλει αλλά να διατηρεί κιόλας τις αναλογίες που θέλει.

Και είναι λογικό να μην κάνει εντύπωση ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, αφού η κόρη του Αμερικανού ηθοποιού Στίβεν Μπάλντουιν και της Βραζιλιάνας γραφίστριας Κένυα Ντεοντάτο Μπάλντουιν, είναι γνωστό μοντέλο.

Να σημειωθεί πως η προπόνησή της δεν είναι μια αλλά φροντίζει να συνδυάζει πολλά και διαφορετικά είδη γυμναστικής, όπως hot pilates, hot yoga και βάρη. «Στην αρχή πήγαινα σε ένα κέντρο στο Μπρούκλιν αλλά μετά ανακάλυψα ένα άλλο σημείο στο Λος Άντζελες».

Γυμναστική και διατροφή τη βοηθούν να διατηρείται

Όπως έχει δηλώσεις, τα hot μαθήματα κάνουν καλό στους μύες και βοηθούν στο στρέτσινγκ, με αποτέλεσμα να αποδίδει πολύ περισσότερο η όποια άσκηση. «Πρέπει να ιδρώσεις και το πρόσωπό σου να γίνει σαν ντομάτα. Και αυτό είναι ευεργετικό για το δέρμα».

«Παλιά ήμουν μπαλαρίνα, οπότε μου αρέσουν οι απαιτητικές ασκήσεις», ενώ πάντα φροντίζει να τηρεί μια ισορροπημένη διατροφή. Και επειδή έχει δηλώσει οπαδός του fast food, καταφέρνει να παραμένει fit τηρώντας τη γυμναστική της ρουτίνα και την υγιεινή διατροφή της.

Τέλος, το διατροφικό της πρόγραμμα αποτελείται από αυγά, βρώμη, πράσινα λαχανικά, κοτόπουλο, ψάρι και πολύ νερό, ενώ σιχαίνεται τη γλουτένη.

https://www.instagram.com/p/BtHQT_-B893/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ μάζεψαν λεφτά για καλό σκοπό

Σαν τη Χέιλι Μπίμπερ: Πώς να βαφτείς για κάθε ημέρα της εβδομάδας

Το μακιγιάζ που προτιμά η Χέιλι Μπίμπερ και είναι τέλειο για ό,τι και αν έχεις να κάνεις

Σχετικά άρθρα