Το… μυστικό της Σάντρα Μπούλοκ για το «απόλυτο» cheat day στη διατροφή σου!

Σε λιγότερο από 6 μήνες, η Σάντρα Μπούλοκ γίνεται 56 ετών μα φροντίζει το σώμα της τόσο με τη διατροφή που ακολουθεί όσο και με τη γυμναστική της.

Σε μια συνέντευξή της μάλιστα, σχολίασε πως η ίδια ναι μεν λατρεύει την ισορροπία στη ζωή της αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί και στο fast food και στα γλυκά.

Τι τρώει τα βράδια πριν κοιμηθεί;

«Το βράδυ μπορεί να φάω καστανό ρύζι ή μαύρα φασόλια ή βραστά λαχανικά», έχει αποκαλύψει στο InStyle, ενώ το βασικό χαρακτηριστικό της διατροφής της είναι πως τρώει πολλά φρέσκα φρούτα και πάντα σε μικρές ποσότητες.

Επίσης, σε όλο αυτό δεν είναι μόνη της, αφού ακολουθεί τις συμβουλές της διατροφολόγου της, Σίνθια Πασκουέλα, η οποία γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις του προγράμματός της και για αυτό της τονίζει συνέχεια πως πρέπει να προετοιμάζει το φαγητό της και να το παίρνει στα γυρίσματα ή τις ημερήσιες υποχρεώσεις της.

Να σημειωθεί πάντως, πως σύμφωνα με το Shape, παλαιότερα ακολουθούσε τη δίαιτα Zone, αλλά πλέον τηρεί έναν άλλο τρόπο ζωής. Όμως, μια φορά την εβδομάδα τρώει ό,τι θελήσει!

Το «κλειδί» της ίδιας για να αντέξει την υγιεινή διατροφή

«Το… πάρτι ξεκινά κάθε Παρασκευή βράδυ και τελειώνει κάθε Σάββατο βράδυ. Κάνω μια λίστα με το τι θέλω να φάω και το τρώω! Τόσο απλά. Μου αρέσουν τα σοκολατένια γλυκά και τα μελένια δημητριακά με γάλα, τα οποία τρώω βλέποντας τηλεόραση. Είναι ο… παράδεισος για εμένα αυτό»!

Και αυτό είναι το «κλειδί» της ίδιας για να αντέξει την υγιεινή διατροφή, ενώ μπορεί να χάνει κιλά ή και να διατηρεί το βάρος που θέλει…!

https://www.instagram.com/p/B8WhMz-JDJ8/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σάντρα Μπούλοκ: Τα συγκινητικά λόγια για τα παιδιά της που προκάλεσαν «ρίγος»

Τι γυμναστική κάνει η Χέιλι Μπίμπερ για να «κάψει» ό,τι τρώει; Είναι ιδανική και για εσένα!

Σε άριστη φυσική κατάσταση η Κέιτ Μίντλετον! Πώς παραμένει σούπερ fit;

Σχετικά άρθρα