Έχεις ανάγκη από έναν… μοιραίο έρωτα; Αν ανήκεις σε αυτά 4 ζώδια, τότε θα τον βρεις!

Ο έλεγχος πάει μαζί με την αγάπη και τον έρωτα, και με το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την ανάγκη. Ερωτήματα και συμπεριφορές που άλλοτε εκφράζονται με έντονο τρόπο οδηγούν την κατάσταση στα άκρα ενώ άλλες φορές μπορεί να οδηγήσουν στην αναγέννηση μιας σχέσης μέσα από τις στάχτες της.

Για όλα αυτά είναι υπεύθυνη η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα η οποία ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει μας παρασύρει σε ανάλογες συμπεριφορές.

Από τις 28/02 η συνάντηση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 14’) σε όψη τετραγώνου, μας παρασύρει σε… παιχνίδια εξουσίας όπου θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ποιος είναι το αφεντικό.

Είναι εδώ για να ανεβάσει το ερωτικό βαρόμετρο στα ύψη θα μας παρασύρει σε στιγμές όπου το κυρίαρχο στοιχείο θα είναι το πάθος. Για αυτό είναι πιθανό να φέρει στη ζωή μας ένα μοιραίο έρωτα, ωθώντας μας παράλληλα στην λήξη σχέσεων οι οποίες έχουν πάψει να μας προσφέρουν χαρά.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ίσως το 2020 να είναι η χρονιά σου; Η Αριθμολογία θα σε βοηθήσει!

Είσαι δεσμευμένος ή single; Βρες τον ωροσκόπο σου και δες τι επιφυλάσσει η μοίρα για εσένα

Η Αφροδίτη στον αστρολογικό χάρτη. Ποια ζώδια παρασύρονται στα παιχνίδια έρωτα και εξουσίας;

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X