Λογική ή συναίσθημα; Πώς ο Κρόνος επηρεάζει τα 12 ζώδια και τις απόφασεις που παίρνουν για την προσωπική τους ζωή;

Η λέξη «περιορισμός» είναι από αυτές που σίγουρα δεν μας αρέσουν, ιδιαίτερα όταν αυτή συνδέεται με τον τρόπο που λειτουργούμε και συμπεριφερόμαστε στην προσωπική μας ζωή αλλά και στον τρόπο που εκφράζουμε τα συναισθήματα μας.

Υπεύθυνος πάντα για αυτούς τους περιορισμούς είναι ο Κρόνος ο οποίος δεν αφήνει την Αφροδίτη να εκφραστεί όπως αυτή θέλει, και ιδιαίτερα όταν σχηματίζει περιοριστικές όψεις, όπως η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει στις 03/03 στις (28ο 26’).

Αυτό που μας αναγκάζει αυτή η όψη να κάνουμε, δεν είναι τελικά κακό, αφού θα μας ωθήσει να βάλουμε τη λογική πάνω από το συναίσθημα και να πάρουμε αποφάσεις που θα είναι προς όφελος μας τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα μας, να κάνουμε αν χρειαστεί κάποιους συμβιβασμούς ώστε να μην  χάσουμε τα προνόμια μας, να αφήσουμε στην άκρη για λίγο τις διατροφικές απολαύσεις ξεκινώντας ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα μας βοηθήσει και να χάσουμε κιλά αλλά και να προστατεύσουμε την υγεία μας.

Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είτε να αναλάβουμε ευθύνες στην σχέση μας με τον/την ερωτικό/ή μας σύντροφο, είτε να ξεκινήσουμε μια σχέση με ένα άτομο με το οποίο θα έχουμε ηλικιακή διαφορά.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ίσως το 2020 να είναι η χρονιά σου; Η Αριθμολογία θα σε βοηθήσει!

Είσαι δεσμευμένος ή single; Βρες τον ωροσκόπο σου και δες τι επιφυλάσσει η μοίρα για εσένα

Η Αφροδίτη στον αστρολογικό χάρτη. Ποια ζώδια παρασύρονται στα παιχνίδια έρωτα και εξουσίας;

Σχετικά άρθρα